Kundservicemedarbetare till TePe Nordic Sales – Malmö

Vi söker dig som är handlingskraftig och brinner för att leverera kundservice av hög kvalitet. Tjänsten är ett föräldravikariat under ett års tid med start i januari 2019.

Du kommer att ingå i kundserviceteamet som arbetar med den nordiska marknaden i sälj- och marknadsbolaget TePe Nordic. Arbetsuppgifter kommer bestå av att ringa upp och informera befintliga kunder om TePe, produktnyheter och samtidigt kontrollera befintliga kunduppgifter. I rollen ingår även att registrera order i affärssystemet, visst packjobb för TePes kunder och säljare samt att hålla ordning bland produktprover.

För att trivas i denna roll är det viktigt att du känner dig bekväm med uppsökande kontakt via telefon då du delvis kommer kontakta kunder i marknadsföringssyfte. Då arbetet innebär både orderläggning och registeruppdatering läggs stor vikt vid struktur och noggrannhet. Inom teamet är det högt i tak och det är viktigt att du är öppen och tydlig i din kommunikation.

Vi söker dig som trivs med att arbeta i en föränderlig miljö i ett team som sätter stort värde på att ha roligt på jobbet, tar gemensamt ansvar och visar varandra uppskattning. Som person är du engagerad, prestigelös och nyfiken. Du ska kunna arbeta obehindrat i Officepaketet. Är du bekant med TePes produkter sedan innan och har vana av affärssystemet Jeeves är det meriterande.

Har du frågor kring innehållet i tjänsten kan du kontakta Camilla Into (Customer Service Manager). E-mail: camilla.into@tepe.com, tel: 040 – 670 11 35. Har du frågor kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta Rebecka Hoolmé (HR Business Partner) rebecka.hoolme@tepe.com.

TePe Munhygienprodukter AB är moderbolag till TePe Nordic AB. TePe Munhygienprodukter AB är ett svenskt företag grundat 1965. Sortimentet av mellanrumsborstar, tandborstar och tandstickor är framtaget i samarbete med tandvårdsexpertis med syfte att främja en god munhälsa. All design, utveckling och produktion bedrivs vid huvudkontoret i Malmö. Dotterbolag i sju länder och distributörer i över 60 länder marknadsför produkterna, som huvudsakligen säljs via tandvård, apotek och dagligvaruhandel. TePe har 320 anställda och en omsättning på 700 mkr (2017).

 

Ansök här! >>