Legitimerad tandhygienist?

Har du ett intresse och engagemang för parodontologi och vill arbeta i en pedagogisk roll där du får möjlighet att följa patienten över tid är det kanske dig vi söker. Specialisttanvårdskliniken vid Västmanlands Sjukhus i Västerås söker nu en tandhygienist till parodontologiavdelningenär som tillsammans med oss vill arbeta för att ge våra patienter bästa möjliga vård och behandling. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Som tandhygienist medverkar du i behandlingen av patienter med parodontal sjukdom. Arbetet sker i team runt patienten där du är delaktig i behandlingen. Vi har ett tight och framgångsrikt samarbete  som bland annat resulterat i att vi inte har några köer. För att patienterna ska få bästa vård har vi även ett nära samarbete med folktandvård, privattandvård och andra medicinska enheter. Vi erbjuder kompetensutveckling för alla våra medarbetare.

 

Om arbetsplatsen

Specialisttandvården tillhör Region Västmanland och förvaltningen Västmanlands Sjukhus. Verksamheten inrymmer Oral Rehabilitering, Käkkirurgi och Tandreglering. I Oral rehabilitering finns ämnesföreträdare för bettfysiologi, endodonti, parodontologi, pedodonti och oral protetik företrädda. Specialisttandvården är belägen vid Västmanlands Sjukhus i Västerås. Vi bedriver specialisttandvård, olika former av utbildning samt klinisk forskning i samarbete med olika medicinska enheter.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist och som har som har några års erfarenhet av tandhygienistyrket. Det är meriterande om du har kunskap i journalsystemet T-4 och tidigare har arbetat med parodontologiska patientfall. Då du kommer att följa patienter över tid och arbeta motivationsinriktat utifrån ordinerad behandling behöver du kunna kommunicera obehindrat i det svenska språket, både i tal och skrift.

Som person är du trygg, stabil och lyhörd.  Du arbetar bra tillsammans med andra och har en förmåga att väga du samman olika typer av hänsynstaganden. I din kommunikation med andra är du tydlig och kan anpassa ditt sätt att förmedla budskap utifrån människors olika förutsättningar. Du uttrycker en positiv attityd till ditt arbete samtidigt som du värdesätter god kvalitet och förstår de fackmässiga aspekterna av ditt arbete väl.

 

Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare.

Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast den 15 juni 2017.

Intervjuer planeras att ske under vecka 25.

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi samarbetar med “Jobba i Västerås”. Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 500 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Inga-Marie Törnblom

Enhetschef Oral Rehabilitering

021-17 59 99

För mer information och ansökan >>