Meriteringstandläkare ortodonti

Är du tandläkare med siktet inställt på ortodonti? Önskar du vara en del av en organisation som arbetar för att bryta trender som andra annars tar för givet? Då har du kommit rätt. Nu finns det möjlighet för dig som tandläkare att göra en meriterande tjänstgöring inom ortodonti hos oss på Aqua Dental.

Vi söker dig som har en passion för tandreglering och som önskar meritera dig inför en framtida ST-tjänstgöring. Du erbjuds en 50% tjänstgöring inom vår ortodontiverksamhet, övrig tid tjänstgör du inom vår allmäntandvård. Idag arbetar nio ortodontister hos oss och vi är stolta över att vara en modern kunskapsorganisation.

Vi söker dig som har minst fyra års erfarenhet som tandläkare. Vi ser också att du har ett genuint intresse för ortodonti och drömmer om att en dag arbeta heltid med ortodonti. Vi bedriver alla typer av tandreglering och tillsammans med våra ortodontister behandlar du patienter med hjälp av alla dessa metoder.

På Aqua Dental arbetar var fjärde medarbetare inom specialistverksamheten och var tredje tandläkare är specialist. Vi arbetar för att bryta trender inom tandvården som andra tar för givet, och känner du att du kan utveckla oss samtidigt som vi utvecklar dig är du välkommen att skicka in din ansökan till oss.

Ansök till tjänsten på https://rekrytering.aquadental.se/jobs/208792-meriteringstandlakare-ortodonti

Vid frågor är du välkommen att kontakta André Wikholm, specialisttandläkare och ansvarig för affärsområdet ortodonti, på andre.wikholm@aquadental.se