Sales Coordinator till TePe

Till vår globala säljavdelning söker vi nu en Sales Coordinator. Vi erbjuder en varierad roll med många internationella kontakter, både externt och internt. I rollen kommer du att planera event, projektleda vårt deltagande på internationella mässor och organisera interna sammankomster.

Vidare stöttar du avdelningen med såväl löpande uppgifter som t ex sammanställning av försäljning, administerar prisjusteringar i vårt affärssystem och förbereder månatliga underlag.

I rollen som Sales Coordinator är du en del av vårt försäljningsteam men har samtidigt många självständiga arbetsuppgifter. Rollen ställer krav på så väl eget driv som hög integritet.

Vi tror att du trivs med att ha ordning och reda omkring dig. Du tycker om när saker under kontroll och ser till att komma i mål med dina arbetsuppgifter. Du har lätt för att bygga relationer och trivs i en varierande vardag. Du bör kunna arbeta högt som lågt, och hantera både snabba omställningar och långsiktiga projekt.

Vi erbjuder dig en spännande roll i ett växande, internationellt företag. Vår kultur är präglas av högt engagemang och stor respekt för varje medarbetares kompetens.

Vi tror att du har arbetat med något liknande innan, och att visat prov på din förmåga att planera och organisera. Du kanske har arbetat som VD-sekreterare, administratör, assistent, koordinator eller motsvarande. Du bör ha erfarenhet av administrativt arbete och du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helen Richenzhagen, Global Sales Director på 040 670 1164. Har du frågor om processen är du välkommen att kontakta Rebecka Hoolmé, HR Business Partner på 040 670 1181.

TePe Munhygienprodukter AB är ett svenskt företag grundat 1965. Sortimentet av mellanrumsborstar, tandborstar och tandstickor är framtaget i samarbete med tandvårdsexpertis med syfte att främja en god munhälsa. All design, utveckling och produktion bedrivs vid huvudkontoret i Malmö. Dotterbolag i åtta länder och distributörer i över 60 länder marknadsför produkterna, som huvudsakligen säljs via tandvård, apotek och dagligvaruhandel. TePe har 340 anställda och en omsättning på 750 mkr (2018).