Smile Tandvård – nästa steg i din utveckling

Vi söker dig som vill ta nästa steg i din utveckling.
Välkommen till Smile.

Smile är Sveriges största privata tandvårdskedja med 26 kliniker på 20 orter och 500 medarbetare, varav cirka 42 är specialister. Vi har visionen att skapa Sveriges bästa tandvård och vara branschens bästa arbetsplats. Vi ingår i Colosseum Smile Group, som är Nordens största privata tandvårdskedja med totalt 43 kliniker i Sverige, Norge och Danmark.  

Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Välkommen till oss på Smile.

Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. Vi vill utmana och höja kvalitén och utvecklingstakten inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård.

Som medarbetare hos Smile får du:

  • Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Det gäller i ditt team, på din klinik och i hela tandvårdskedjan Smile.
  • Arbeta i en och platt organisation med nära till beslut.
  • Arbeta långsiktigt utifrån noggranna undersökningsmetoder där du är med och tittar på alla aspekter av tand- och munhälsan. Här involverar och utbildar du patienten.
  • Personlig utveckling och vidareutbildning, bland annat genom utbildningsprogrammet Smile Academy.
  • Delta i årliga kickoffer/medarbetardagar.
  • Trivsel och bra kamratskap.
  • Möta trevliga, medvetna och nöjda kunder.

www.smile.se/karriar hittar du och söker våra lediga tjänster. Om du inte hittar en ledig tjänst som passar dig just nu är du välkommen att skicka in en spontanansökan.

Följ oss gärna på Facebook, Smile Tandvård eller på Linkdedin under Colosseum Smile Group. Vi finns också på instagram där ni hittar oss under Smile_Tandvard.

Välkommen att kontakta mig för mer information och svar på dina frågor.

Våra lediga tjänster just nu >>

Tobias Seger, rekryteringschef

070–54 13 491

tobias.seger@smile.se