Tandsköterska, privat klinik i Mölndal

Vi söker nu en erfaren tandsköterska till vår verksamhet i Mölndal som önskar arbeta önskar arbeta deltid eller heltid efter överenskommelse. Som tandsköterska på Mölndals Tandakut kommer du att arbeta med att assistera flera tandläkare.

Om oss:
Tandläkare Zainab Al-Jeboori, grundare och ägare till Mölndals Tandakut välkomnar er till vår klinik på Hagåkergatan 2, i Mölndal. Här är vi specialister,  tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som varmt välkomnar er till en trygg miljö med högkvalificerad personal, många av oss är flerspråkiga och har en bred kunskap inom dagens tandvård.

Vårt mål är alltid att leverera långvarit resultat, jobb av kvalité samt en trygg miljö där du kan få den hjälp du söker.

Nu har du som är tandsköterska chansen att söka till Mölndals Tandakut som erbjuder en flexibel arbetsplats med drivna medarbetare som ser tandvården ur patientens perspektiv. Mölndals Tandakut befinner sig i en expanderade fas och vi behöver ytterligare en tandsköterskekollega. Kliniken är belägen i fräscha lokaler på Hagåkersgatan 2 i Mölndal. Du tar dig lätt hit då det finns goda buss- och spårvagnsförbindelser med täta avgångar.

Om tjänsten:
Vi söker nu en erfaren tandsköterska till vår verksamhet i Mölndal som önskar arbeta önskar arbeta deltid eller heltid efter överenskommelse. Som tandsköterska på Mölndals Tandakut kommer du att arbeta med att assistera flera tandläkare.

En vanlig dag som tandsköterska hos oss börjar vanligen på kontoret där du förbereder dagen. Detta innebär vanligen att plocka ihop den utrustning som behövs, gå igenom journaler för dagen. Vi på Mölndals Tandakut värderar flexibilitet, vi ser därför att du kan arbeta med olika tandläkare vid behov.

Tjänsten hos oss innebär omväxlande uppgifter som exempelvis assistans, profylax, steril och implantatverksamhet. Du kommer också att arbeta administrativt i reception med patientkontakter, kallelser och tidboksplanering. Vi hjälps åt med inskolning för att du successivt ska komma in i de olika arbetsmomenten. Är du nyutbildad får du självklart kompetensutveckling och handledning vid behov. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du är legitimerad tandsköterska, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Klinikens öppettider är 08:30 – 17:00 måndag till fredag, samt lördagar enligt överenskommelse. För dig kommer det att innebära en form av skiftgång med tjänstgöring även lördagar.

Mölndals Tandakut erbjuder vår framtida kollega:

  • En trygg anställning med Fora försäkringar.
  • Goda möjligheter till kompetensutveckling.
  • Möjlighet att arbeta på ett mindre privat företag med kvalitet i fokus och med en stabil samt ständigt utvecklande erfarenhet av tandvårdsbranschen.

För att trivas hos oss ser vi att du som söker:

  • Har en bred social förmåga där du utmärker dig genom din förmåga för att skapa, upprätthålla och bibehålla goda relationer.
  • Har tålamod och inger förtroende till patienten.
  • Känner ansvar för att våra patienter får bästa möjliga vård.
  • Är mån om din egen professionella utveckling och vill ta dig an olika typer av inkommande patientfall och driva utvecklingsarbete på kliniken framåt.
  • Kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska (och gärna på engelska)

Start: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare med provanställning 6 månader

Omfattning: del- eller heltid, skift

Placering: Mölndal, Västra Götaland.

Ansökan
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av oss för intervju. Skicka in din ansökan och CV direkt, vi gör löpande urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Skicka din ansökan till: zainab.aljeboori@molndalstandakut.se, om du har frågor så kontakta (eller sms) oss på: 0722-28 97 15.

Vi på Mölndals Tandakut välkomnar dig till ett team med ett gott samarbete där vi strävar efter att alltid ställa upp för varandra och tar ett gemensamt ansvar för vårt arbete.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.