Tandtekniker / Digital Lab Trainer – Stockholm

Den digitala utvecklingen fortsätter inom tandvården som helhet och i synnerhet inom Lab segmentet. Dentsply Sirona har en unik position för att kunna utveckla digitala arbetsflöden och tekniker som korsar över terapi, material, kliniker, Lab och IT lösningar. Vår digitala Lab satsning fortsätter och intensifieras med nya lösningar och innovativt tänkande.

I takt med detta utvecklas även vår organisation på nordisk nivå där vi nu förstärker upp med en tandtekniker med en bred förståelse för digitalt arbetsflöde och hela den digitala processen från klinik till färdig produkt på labbet. Vi utlovar att den ena dagen inte blir den andra lik. Du kommer att svänga dig mellan tekniska utmaningar i form av support, utbilda nya och gamla kunder och att vara en viktig del i säljarbetet för våra Lab säljare i hela vårt digitala sortiment. Du kommer att möta kunder både fysiskt på Lab och genom digitala mötesformer. Du är säljorienterad och genuint intresserad av Lab relaterade lösningar, är van vid att själv strukturera din arbetsdag, har en positiv inställning och förstår och uppskattar värdet av att vara en del av ett litet dedikerat team där alla ställer upp för varandra.

Tjänsten som Digital Lab Trainer är en fältbaserad roll som utgår från vårt Stockholmskontor och rapporterar till Commercial Manager Lab Nordic.

Kontakta Lennart Bäckman Commercial Manager Lab Nordic via lennart.backman@dentsplysirona.com eller telefon +46 73 6251575 om du har frågor om rollen.