TePe Nordic AB söker nu en affärsorienterad och relationsskapande säljrepresentant för region väst

På TePe Nordic AB erbjuds du en kvalificerad och självständig tjänst med många kundkontakter inom såväl den privata som den offentliga tandvården.

Arbetsuppgifter

Du arbetar med mycket väletablerade produkter som är marknadsledande. Du ansvarar för att genom kundbesök driva försäljningsprocessen från första kontakt till affärsavslut och kundvård. Du ser möjligheter och förstår att det är din egen insats i arbetet som ger resultat. Du förväntas således självständigt planera och strukturera ditt arbete. Vidare har du lätt för att kommunicera samt skapa och upprätthålla kontakter och du skall på ett professionellt sätt känna dig bekväm med att hålla och genomföra presentationer för större och mindre grupper.

Du erbjuds ett arbete i en kreativ och positiv miljö med stort eget ansvar och utrymme för egna initiativ. Befattningen innebär kontinuerliga kundbesök och andra säljaktiviteter vilket innebär att du måste vara beredd på oregelbundna arbetstider samt resor och övernattningar i arbetet. Du har ett nära samarbete med vår teamleader och rapporterar till General Manager för TePe Nordic AB.

Vem är du?

  • Professionell säljare som är noggrann och strukturerad
  • Självgående
  • Resultatinriktad
  • Serviceminded
  • Förtroendegivande
  • Relationsskapare

 

Utbildning/Erfarenhet

Du är utbildad tandhygienist och har gärna erfarenhet av kliniskt arbete. Har du tidigare erfarenhet av relationsbaserad försäljning är det meriterande. Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Naturligtvis är du en van PC användare och körkort är ett krav.
Tjänsten utgår från hemmet, diverse hjälpmedel som tjänstebil, telefon, dator, skrivare/scanner etc tillhandahåller TePe Nordic AB.

Du söker tjänsten via vår karriärsida, www.karriar.tepe.com där du också finner mer information om tjänsten. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervju löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt dock senast 1 oktober. Om du har frågor är du välkommen att ringa Susanne Svensson, Säljledare TePe Nordic, 0708-63 05 97 eller Rebecka Hoolmé, HR Business Partner, 040-670 11 81.

 

Välkommen med din ansökan!