TePe söker säljrepresentant till region väst

TePe Nordic AB söker en affärsorienterad och relationsskapande säljrepresentant med ansvar för distrikt väst. Distriktet innefattar i dagsläget Västra Götaland, Norra Halland och Jönköpings län.

Arbetsuppgifter

På TePe Nordic AB erbjuds du en kvalificerad och självständig tjänst med många kundkontakter inom såväl den privata som den offentliga tandvården. Hos oss arbetar du med mycket väletablerade och marknadsledande produkter. Genom kundbesök driver du försäljningsprocessen från första kontakt till affärsavslut och kundvård.

Du ser möjligheter och förstår att det är din egen insats i arbetet som ger resultat genom självständigt, planerat och strukturerat arbete. Du har lätt för att kommunicera samt att skapa och upprätthålla kontakter. Som säljrepresentant på TePe håller du presentationer och utbildar i användandet av våra produkter. Du behöver därför vara bekväm med att på ett professionellt sätt hålla och genomföra presentationer för större och mindre grupper.

Du erbjuds ett arbete i en kreativ och positiv miljö med stort eget ansvar och utrymme för egna initiativ. Befattningen innebär kontinuerliga kundbesök och andra säljaktiviteter vilket innebär att du måste vara beredd på oregelbundna arbetstider samt resor och övernattningar i arbetet. Du har ett nära samarbete med vår teamleader och rapporterar till General Manager för TePe Nordic AB.

 

Vi tror att du är: 

  • Självgående
  • Resultatinriktad
  • Serviceminded
  • Förtroendegivande
  • Relationsskapande

 

Utbildning och erfarenhet

Du har en dental bakgrund och har erfarenhet av kliniskt arbete. Har du tidigare erfarenhet av relationsbaserad försäljning är det meriterande. Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Naturligtvis är du en van PC användare och körkort är ett krav.

Tjänsten utgår från hemmet, lämplig bostadsort är Göteborg med omnejd. Diverse hjälpmedel som tjänstebil, telefon, dator, skrivare/scanner etc tillhandahåller TePe Nordic AB.

Du söker tjänsten genom att klicka på ”Skicka ansökan”. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervju löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 23 september 2018.

Om du har frågor är du välkommen att ringa Susanne Svensson, Teamleader Sales Representative, TePe Nordic 040 670 11 87, eller Pia Johansson, HR Business Partner, 040-670 11 49 eller pia.johansson@tepe.com.

TePe Munhygienprodukter AB är ett svenskt företag grundat 1965. Sortimentet av mellanrumsborstar, tandborstar och tandstickor är framtaget i samarbete med tandvårdsexpertis med syfte att främja en god munhälsa. All design, utveckling och produktion bedrivs vid huvudkontoret i Malmö. Dotterbolag i sex länder och distributörer i över 60 länder marknadsför produkterna, som huvudsakligen säljs via tandvård, apotek och dagligvaruhandel. TePe har 320 anställda och en omsättning på 700 mkr (2017).

Välkommen med din ansökan!

Ansök här! >>