Två distriktsansvariga säljare till DAB Dental

DAB expanderar för tillfället kraftigt och söker därför två distriktsansvariga säljare som vill utveckla vår försäljning av utrustnings- och förbrukningsprodukter till den svenska tandvården. Våra kunder finns inom såväl privat som offentlig sektor. Ni kommer att sälja ett brett produktsortiment från kända och ledande tillverkare.

Vi söker för närvarande en distriktsansvarig säljare till Norrland och en distriktsansvarig säljare till Östergötland och Jönköping.

Som säljare är du ansvarig för att driva försäljningen inom ditt distrikt. Arbetet innebär mycket ansvar men även stor frihet och består av att boka, planera, genomföra och följa upp kundbesök. Du kommer även att delta i mässor, temakvällar och kundträffar. Du är relationsskapande, affärsmässig och brinner för försäljning. Den vi söker är driftig, strukturerad och trivs med att ansvara för och planera ditt eget arbete och se till att våra kunder får bästa möjliga service.

Vi ser några års erfarenhet av försäljning på fält som en stark merit men inget krav. Tandvårdsbakgrund är också meriterande. Jobbet innebär resor med ett antal övernattningar per år, körkort B är ett krav då dina resor sker med bil, tjänstebil ingår. Fast månadslön samt bonussystem där du har stor möjlighet till egen påverkan finns.

För mer information kan du kontakta Staffan Fryklöf på telefon: 0708-59 34 35.

Sänd din ansökan med bifogat CV till staffan.fryklof@dabdental.se. Din ansökan vill vi ha senast den 12 februari 2018. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare.

Välkommen med din ansökan!