Unident LAB söker tandtekniker

Unident LAB söker en tandtekniker för att förstärka såväl vår designavdelning som vår porslinsavdelning. Din kunskap värderas högt – men dina egenskaper värderas högre. Vi uppskattar din noggrannhet, flexibilitet och din önskan att lyckas! Tjänsten besätts troligen av en erfaren tandtekniker men utmana oss gärna om du känner att du är en stjärna inom CAD och Porslinsarbete. Erfarenhet och intresse av ny teknik är meriterande.

Unident LAB erbjuder:

• En dynamisk arbetsplats som är under ständig utveckling, vilket ofta upplevs som stimulerande men också krävande.

• Stora möjligheter till såväl personlig- som yrkesmässig utveckling inom Unident LAB då bolaget är under expansion. • En anställning och en vidareutbildning hos ett bolag som satsar på den digitala tandtekniken. Unident LAB är certifierat enligt ISO-standard 9001 och 14001. Kollektivavtal finns. Placeringsort är Västerås och tjänsten är 100%. Unident LAB är ett dotterbolag till Unident AB.

Är du intresserad önskar vi att du skickar in ditt CV tillsammans med ett personligt brev till: christian.nordvall@unident.se senast 2019-02-15. Tillträde enligt överenskommelse.