Verksamhetschef till Specialist- och sjukhustandvården i Västervik

Hög frihetsgrad utifrån ett stort politiskt förtroende, väl utarbetade rutiner och nära samarbete mellan avdelningar. Det är så arbetet bedrivs på Specialist- och sjukhustandvård i Kalmar län. Låter det intressant? Vi söker nu en chef som vill fortsätta att utveckla verksamheten i Västervik och Oskarshamn.

Specialist- och sjukhustandvården finns på Västerviks sjukhus som en samlad klinik med avdelningar för: parodontologi, oral kirurgi, oral protetik, endodonti, pedodonti samt sjukhustandvård. Till kliniken hör även avdelningen för sjukhustandvård i Oskarshamn. I samverkan med patient och vårdgivare, såväl inom Folktandvården som privat, utförs den vård som är motiverad.

Kliniken har idag knappt 30 medarbetare och präglas av lagarbete och framåtanda. Varje avdelning företräds av en ämnesföreträdare som driver utvecklingen tillsammans med sina medarbetare och i samverkan med chefen. Kliniken har ett nära samarbete med allmäntandvården samt med specialist- och sjukhustandvården i Kalmar.

Vi söker dig som har ett intresse för att leda och förmågan att ta tillvara på den potential som våra medarbetare har. Du driver kliniken med hjälp av dina ämnesföreträdare och medarbetare. Tillsammans utvecklar ni verksamheten utifrån Folktandvårdens uppdrag, målsättning och gemensamma värdegrund.

Läs mer och ansök här senast den 18 november >>