Nischtandläkare inom oral kirurgi till ny klinik i Liljeholmen

Nischtandläkare inom kirurgi till ny klinik i Liljeholmen

Folktandvården etablerar en helt ny klinik i Liljeholmen – ett expansivt område i Stockholm med fantastiska trafikförbindelser. Cirka 10 min med tunnelbanan från T-centralen, med tvärbana från Gullmarsplan eller Alvik samt nära pendeln.

Kliniken i Liljeholmen öppnar i sommar. Tills dess ska den inredas, utrustas, bemannas och marknadsföras till framtida kunder. Av de åtta behandlingsrummen har allmäntandvården fyra. De andra rummen bemannas av oralkirurger från Eastmaninstitutet.

Vi erbjuder

Två tjänster som nischtandläkare inom dentoalveolär kirurgi och implantatkirurgi i ett område med spännande odontologiska utmaningar.

Befattningen som nischtandläka innebär bl a att vara klinikens kontaktperson inom sin specialitet samt handledning av klinikens övriga tandläkare inom nischområdet. Nischtandläkaren ansvarar även för att följa sitt ämnesområdes odontologiska utveckling samt bistå med kompetensutveckling inom området.

Vi söker

En legitimerad tandläkare med erfarenhet från både barn- och vuxentandvård. Du har hög kompetens inom kirurgi.

När man arbetar som nischtandläkare är både den egna och andras utveckling en naturlig del i arbetet. Att arbeta som nischtandläkare passar dig som, förutom att vara kunnig inom kirurgi, tycker om att utveckla kollegor inom ditt område och ständigt arbetar för att vidareutveckla dig själv. Dina arbetsdagar kommer att vara varierade och innefattar främst kirurgi men även sedvanlig allmäntandvård.

Vi söker dig som

är en prestigelös, utåtriktad och flexibel person. Att kunna samarbeta och bidra med skratt till gruppen är viktigt. Du värdesätter god odontologisk kvalitet och är ekonomiskt medveten. Då nischbefattningen innebär ökat ansvar och högre krav får du ett lönetillägg utöver din grundlön.

Du som inte har Folktandvårdens formella examination men har reell kompetens och önskar vidareutveckla dig mot en nischbefattning är också välkommen att söka tjänsten. Vi kommer att erbjuda utbildning under hösten 2014 och våren 2015.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma.

 

Är du intresserad?

Kontakta gärna klinikchef Dan Örblom, tel 08-123 164 48. Kontaktperson för TT är Chaim Zlotnik, tel 08-123 15 234.

Välkommen med din ansökan senast den 23 mars 2014!