Ortodontiassistent/Tandsköterska

Västra Götalandsregionen

Folktandvården Västra Götaland är en del av Västra Götalandsregionen. Vi förbättrar folkhälsan för barn och vuxna genom att erbjuda allmän- och specialisttandvård samt Frisktandvård, tandvård till fast pris, på miljödiplomerade mottagningar. Vi utbildar framtidens tandvårdspersonal och satsar på patientnära forskning.
Vår gemensamma vision är att allt fler ska vara friska i munnen hela livet.

Beskrivning

Vi söker en ortodontiassistent eller en tandsköterska med intresse för ortodonti  som är intresserad av att genomgå ortodontiassistentutbildning.

Ortodontikliniken är en stor klinik med ca 50 anställda och 12 utbildningsplatser för internationell specialistutbildning av tandläkare. Kliniken är belägen på Odontologen tillsammans med områdets övriga specialistkliniker. Vi arbetar i arbetslag med varierande sammansättning där ortodontiassistenten utför självständig patientbehandling inom ramen för sitt kompetensområde. 

Arbetsuppgifter 

Assistans, patientbehandling, röntgen, viss tandtekniskt lab.arbete, administration mm. På en modern klinik med stor flexibilitet kan många arbetsuppgifter bli aktuella då och då.

Kvalifikationer
Tandsköterskeexamen. Ortodontiassistentutbildning eller erfarenhet från ortodontiklinik är meriterande. Eftersom vi på kliniken bedriver internationell specialistutbildning är goda kunskaper i engelska ett plus.

På en stor klinik med många medarbetare är social kompetens och flexibilitet av stort värde.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system – kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal