Ortodontist till Folktandvården i Stockholm

Ortodontist till Folktandvården i Stockholm

Folktandvården i Stockholm är ett av Sveriges största tandvårdsföretag. En del av verksamheten bedriver specialisttandvård där samtliga specialiteter ingår. Ortodontikliniken har 50 anställda och är verksam på 5 olika ställen i länet.

Eastmaninstitutet i Stockholm renoveras och kommer när det är klart bli ett av Europas största centrum för specialisttandvård. Eastmaninstitutet blir Folktandvårdens spetskompetensklinik för tandvård, utveckling och utbildning. På Eastmaninstitutet finns förutom ortodonti även parodontologi, pedodonti, protetik, röntgen, kirurgi, bettfysiologi, endodonti samt ett tandteknikerlaboratorium.

Tjänsten innebär främst kliniskt arbete på någon av Folktandvårdens ortodontikliniker men kan även bestå av undervisning och handledning av ST-tandläkare samt vidareutbildning av andra personalkategorier i ortodonti. Du kommer att ha möjligheter att bedriva egna projektarbeten och aktivt utveckla olika kliniska aspekter av ortodontin liksom samarbetet med andra specialiteter.

Vi söker dig som är specialist i ortodonti, är ny specialist eller med flera års väldokumenterad klinisk verksamhet. Har du erfarenhet av undervisning samt projektarbete är det meriterande. Är Du disputerad och har spetskompetens i behandling av särskilda patientgrupper värderar vi detta högt. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är en tillsvidare anställning, heltid.

         

Är du intresserad?

Kontakta Britt Hedenberg-Magnusson, Klinikchef, tfn 070-4842369 eller Carina Rönnqvist arbetsledare, tfn 070-4842371.

Välkommen med din ansökan senast den 14 mars 2014.