Pedodontist till Folktandvården i Stockholm

Pedodontist till Folktandvården i Stockholm

Eastmaninstitutet i Stockholm renoveras och kommer när det är klart bli ett av Europas största centrum för specialisttandvård inom samtliga ämnesområden. Eastmaninstitutet blir Folktandvårdens spetskompetensklinik för tandvård, utbildning och utveckling.

Tjänsten innebär främst kliniskt arbete på någon av Folktandvårdens pedodontikliniker men kan även bestå av undervisning och handledning av ST-tandläkare samt kompetensutveckling. Även handledning inom barn- och ungdomstandvård till personal inom allmäntandvården förekommer. Som pedodontist inom Folktandvården kommer du att ha ett mycket brett behandlingspanorama och du kommer att kunna utvecklas kliniskt inom ditt yrke både genom erfarna kollegor och tvärvetenskapligt genom samarbete med andra vårddiscipliner. Vi har ett väl utvecklat nätverk med andra specialister både inom odontologi och inom medicin. Du kommer också att ha möjlighet att bedriva egna projektarbeten och utveckla dig såväl akademiskt som kliniskt inom ämnesområdet.

Vi söker dig som är pedodontist och är nyfiken på att driva och utveckla pedodonti tillsammans med oss! Du arbetar effektivt med hög kvalitet, är omtänksam och engagerad. Har du erfarenhet och intresse för dentoalveolär kirurgi på barn och ungdomar värderar vi detta högt. Är du disputerad och har erfarenhet av handledning är det meriterande.

Tjänsten är

En tillsvidareanställning, heltid/deltid med tillträde enligt överenskommelse.

Är du intresserad?

Kontakta Margaret Grindefjord, klinikchef, telefonnummer 070-484 23 75.

Kontaktperson för TT är Chaim Zlotnik, tel 08-123 152 34.

           

Välkommen med din ansökan senast 2014-04-20.