Blogg för delade meningar

Konsten att kommunicera och synas i rätt sammanhang

Det har väl inte undgått någon var man hämtar information och kunskap idag, eller hur? »

Ännu ett otroligt år!

Så här i slutet av 2018 är det svårt att inte blicka tillbaka på ett otroligt år. Skall man sammanfatta med ett ord så får det bli mera ”digitalisering”. Kanske ett slitet ord vid det här laget men vad betyder det egentligen? »

Dax att gå vidare

Väl hemma efter en Odontologisk Riksstämma/Swedental, där digitalisering var det allt dominerande temat, har jag funderat en hel del över hur man orienterar sig i vårt nya medielandskap. »

Tandvårdsskräck?

Att ha tandvårdsskräck är att vara fullt medveten om att man behöver besöka tandvården ibland men ändå inte göra det. Det gäller väl inte dig, för du kommer väl på Riksstämman och Swedental i Göteborg? »

Det är lätt att inse vad som kommer att hända!

Det är lätt att förutse vad som kommer att hända de närmaste 5-10 åren. Det är bara att följa några tydliga trender. En del av detta kommer påverka tandvården mer eller mindre. »

10 år går fort!

I år firar Dental24 tio år. Dental24 är numera väletablerat och en av de mest välbesökta webbsidorna inom dentalbranschen. En relevant blandning av nyheter, klinik & vetenskap, information och ett komplement till övrig media. Receptet till framgång har varit enkelhet, relevans och tillgängligt för alla inom professionen utan någon begränsande inloggning.
Men vad kommer att hända under de kommande tio åren? »

En allt mer ”fejkad” värld

Vi lever i en allt mer osann mediavärld där nyheter inte alltid är korrekta nyheter.
Det gäller att vi alla är källkritiska och uppmärksammar problemet även inom vår profession. »

Sanning och konsekvens

Såhär års går man ofta omkring och funderar lite på vad som skall hända det kommande året. Några saker är lätta att förutse, andra kanske lite mer överraskande. »

I have a dream 2018

Åren går och vi på Dental24 är nu inne på vårt 10:e år. På ett sätt går tiden fort men på ett annat sätt så verkar tiden, eller snarare utvecklingen, gå ganska långsamt. Tekniskt sätt går det fort men förändringsmässigt går utvecklingen relativt sakta. Enträgen vinner! »

Time out!

Det har varit en hektisk höst med full fart på Dental24. Nu tar jag ”time out” för att göra en omvärldsbevakning i verkligheten, ute i världen alltså! Det blir fem veckor med tropiskt klimat, dvs ett nederbördsrikt klimat med medeltemperaturer över 18 grader Celsius. Tomten skulle få spader! »