Delad glädje är dubbel glädje!

Tack för ännu ett år tillsammans. Det är med stor glädje vi delar relevant information, nyheter och kunskap på nätet med alla inom svensk tandvård. Dental24 är en framgångssaga under de senaste sex åren. Statistiken talar sitt tydliga språk. Digital kommunikation och Dental24 ökar för varje år. Nästan alla inom svensk tandvård känner till Dental24. Nu går vi in i en ny tid…

Media tar nya former och det gör även Dental24. Under 2014 har vi kompletterat med flera nya teambloggare och nu senast i höstas anpassade vi vårt populära nyhetsbrev till alla slags mobila skärmar. Flera nyheter är på väg!

Vi har också noterat att allt fler följer Dental24. Det tycker vi är jätteroligt! Det bekräftar också att vår idé om att samarbeta inom branschen och dela nyheter och kunskap håller.

Tack alla ni som bidrar till Dental24.

Vi ser fram emot ytterligare ett spännande år!

 

god_jul_gott_nytt

God Jul och Gott Nytt År

önskar

Per Ahlberg och medarbetare på Dental24

PS Lite beröm skadar aldrig så jag delar med mig! 🙂

Så här skrev några läsare och medarbetare för ett tag sedan:

”Tack för dina utskick av tidskriften. Jag läser och lär. Nu har jag dock slutat på odontologen – så om du även fortsättningsvis tänker skicka tidningen så är adressen: …

Med vänlig hälsning/Ulf Lekholm DDS, PhD/Odont Dr Professor, ötdl

 

”Jag tycker att Dental24 är det bästa som har hänt branschen när det gäller information och nyhetsbevakning. Dental24 blir bara bättre och bättre.”

Greger OxhammarJur.kand. och fd VD 1990-2007 Dentallaboratoriernas Service AB

 

”Snygg layout. Riktigt fin, mycket lättare att läsa och ser proffsigt ut.”

Hälsningar, Ibbe Gnem, VD Distriktstandvården i Stockholm

Senaste inläggen