Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Tandläkare

5 januari 2024

Erfaren tandsköterska till Aqua Dental

Hej blivande tandsköterska-kollega!

Är du nyfiken på Aqua Dental och att bli en #Aquarebel? En #Aquarebel kännetecknas av värderingar som respekt för patienter och kollegor, en nyfiken, lyhörd och noggrann attityd, samt ett proaktivt och samarbetsvilligt förhållningssätt. Detta är inte något man blir, vi tror att det är något man är. Just nu är vi ca 600 kollegor som stolt bär titeln #Aquarebel.

Det vi alla har gemensamt är att vi:

  • Har en stark PASSION för att hjälpa varandra att bli bättre och strävar ständigt efter att bedriva tandvård i världsklass.
  • Alltid gör vårt yttersta för att leverera KVALITET i allt vi gör. Vi investerar kontinuerligt i fortbildning av våra medarbetare och har infört noggranna processer för att kvalitetssäkra vår verksamhet. Dessutom är vi stolta över att inneha den högsta ISO-certifieringen inom arbetsmiljö, kvalitet och miljö.
  • Verkar för att tandvård ska vara TILLGÄNGLIG för alla oavsett förutsättningar. Därför strävar vi efter att erbjuda våra tjänster över hela Sverige, särskilt i regioner med långa tandvårdsköer. Vi driver även projekt för pensionärer och de som lider av tandvårdsrädsla.

Delar du dessa värderingar är vi övertygade om att du kommer att trivas hos oss på Aqua Dental.

En av våra #Aquarebels är tandsköterskan Karin. Sedan hon började hos oss 2019 har hon alltid visat omtänksamhet, proaktivitet och skicklighet. Karin stormtrivs, inte minst med de härliga kollegorna och att vara en del av ett företag som har högt i tak, stor prestigelöshet och är i framkant!

Vår COO Dajana har varit på Aqua Dental sedan januari 2016. Det hon trivs bäst med på Aqua Dental är att hon får vara med och hitta de bästa kollegorna och bidra till att bygga Sveriges starkaste, snällaste och modigaste tandvårdsteam.

Vill du trivas lika bra på jobbet som Dajana, Karin och övriga 600 kollegor, fördelade på 24 kliniker, gör? Följ oss på Instagram @aqua_rebels för att lära känna oss bättre. Vi ser fram emot att möta fler #Aquarebels!

Denna tjänst avser en tillsvidare heltidstjänst och du kommer jobba på Aqua Dentals störta klinik i hjärtat av Stockholm. Hos oss kommer du bli en del av ett kompetent team med stora utvecklingsmöjligheter. Vi lägger stor vikt i att skapa en miljö på kliniken för att främja nöjdhet hos våra patienter och en arbetsmiljö där vi främjas medarbetarnas välmående. 

För att trivas i denna roll ser vi gärna att du:

  • Är examinerad tandsköterska
  • Har minst 1 års arbetslivserfarenhet som tandsköterska
  • Är anpassningsbar efter klinikens öppettider, vilket kan innebära att du kommer att jobba kvällar och helger
  • Har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Sista ansökningsdagen är den 28 januari 2024.

Vid frågor om tjänsten, vänligen vänd er till ansvarig Vildana Sundo, vildana.sundo@aquadental.se

Alla ansökningar hanteras via Aqua Dentals rekryteringssida, där du kan skapa en profil samt ladda upp CV och personligt brev.

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev