Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Tandsköterska

11 juli 2024

Nytänkande och omtänksam tandsköterska, vi söker dig!

Är du öppen för nya möjligheter och söker en trygg anställning med varierande arbetsuppgifter? Vill du utvecklas och bli en del av ett toppenteam?

Citytandläkarna i Lund är en modern mottagning med sex behandlingsrum där vi arbetar delegerat till viss mån. Vi har en lång tradition inom privat familjetandvård och är en del av Praktikertjänst.

Vår ambition är att erbjuda högkvalitativ tandvård, att bemöta våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och skapa trygghet och långvariga patientrelationer. Vi har fina och ljusa lokaler och ligger vid Stortorget centralt i Lund med bra kommunikationer.

Här arbetar två tandläkare, tre tandsköterskor och två tandhygienister. Vi har en familjär stämning hos oss och alltid nära till skratt. För oss är det viktigt att arbeta professionellt och samtidigt ha roligt på jobbet.

Vi erbjuder dig:

  • En trygg anställning med fina förmåner
  • En bra introduktion med handledning
  • En mottagning i framkant vad gäller tandvård
  • Delaktighet i mottagningens utveckling
  • Utveckling inom delegerat patientarbete
  • Kompetensutveckling

Arbetsuppgifter:

Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter som assistans, profylax, steril och implantatverksamhet. Du kommer också att arbeta administrativt i receptionen, med patientkontakt samt med kallelser och tidbokning. Tjänsten är på heltid med flexibel arbetstidsförläggning.

Kvalifikationer

Utbildad tandsköterska gärna med något års erfarenhet men det är inget krav. God svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet av Frenda är meriterande men inget krav. Personliga egenskaper väger tyngst.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är omtänksam och engagerad och alltid sätter patienten först. Du har klinisk förståelse och bra samarbetsförmåga. Du trivs med att ha varierande arbetsuppgifter och ser behoven. Du är bra på att planera och prioritera och har lätt för att anpassa dig och vara flexibel.

Övrig information

Intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka din ansökan redan idag.

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev