Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Tandhygienist, Tandläkare, Tandsköterska, Tandtekniker

12 december 2023

Öppen ansökan – Aqua Dental Åre

Aqua Dental slår under 2023 upp portarna till en ny klinik i Åre. Att öppna en klinik i Åre går hand i hand med vår vision om att göra kvalitativ tandvård tillgänglig och få fler personer att gå till tandläkaren.

 

På Aqua Dental möter vi människor med olika förutsättningar och vår högsta prioritet är att ge en högklassig service till alla patienter. Som medarbetare och #AquaRebel har du direktkontakt med patienter på plats och en förutsättning för att du ska trivas hos oss är att du trivs med att arbeta med människor och vill ge patienterna den bästa möjliga servicen.

Vårt mål är att skapa en trivsam och utvecklande arbetsplats tillsammans.

Kliniken i Åre kommer att ha sex behandlingsrum och här kommer vi att erbjuda förebyggande-, allmän- och akuttandvård. Detta kommer att kompletteras med estetiska behandlingar och ett brett utbud av specialisttandvård.

Vi söker dig som…

… är trygg som person och verkligen tycker tandvårdsyrket är kul. Sätter patientens upplevelse i centrum samt strävar efter att ge varje patient en känsla av trygghet de inte visste att de kunde få hos tandläkaren.

Du har en kommunikativ förmåga och en lyhördhet som gör dig till en person som är lätt att komma överens med. Vidare tror vi att du tycker om att samarbeta och alltid har en vilja att göra det på absolut bästa sätt.

Våra önskemål till dig:

  • Erfaren tandläkare / tandhygienist / utbildad tandsköterska / receptionist
  • Strukturerad, serviceinriktad och har lätt för att tydligt kommunicera med andra människor i både tal och skrift
  • Mån om att bedriva tandvård av absolut högsta kvalitét
  • Vill utvecklas tillsammans med oss

Om oss

På Aqua Dental arbetar idag över 500 personer fördelat på 24 kliniker, fyra tandtekniska labb och ett huvudkontor. Vi är i en tillväxtfas och planerar öppna nya kliniker under 2023 och 2024.

Aqua Dental är tillgängligt 365 dagar om året där vi med stor passion för tandvård och service erbjuder behandlingar av högsta kvalité.

För oss är våra medarbetare det viktigaste vi har och därför går vi kontinuerligt på utbildningar samt bedriver vår egen utbildningsplattform Aqua Academy där interna och externa föreläsare delar med sig av erfarenheter. Vi håller högt i tak och värnar om våra medarbetares trivsel.

Denna annons är inte till en specifik tjänst utan ger enbart möjligheten att lämna en spontanansökan för chanser till öppna positioner vid öppning av kliniken i Åre och i framtiden!

Var tydlig med vilken yrkesroll du söker för!

Vi försöker att gå igenom samtliga ansökningar. Och ber om överseende att vi inte svarar direkt. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vid frågor, vänd er gärna till Dajana Houdek, dajana.houdek@aquadental.se

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera på vårt nyhetsbrev