Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Säljare

28 mars 2024

Säljare till TS Dental

Vi söker säljare inom dental förbrukning, implantat och utrustning.

TS Dental är ett väletablerat företag med säte i Vännäs (Umeåregionen) som arbetat med dental utrustning till tandläkarkliniker i över 40 år. Vi är ett familjärt företag där alla är viktiga och där du kommer att ingå i vårt team med andra säljare och servicetekniker. TS Dental ingår i Unident Group som är en bolagskoncern bestående av bland annat Unident, Gama Dental, TS Dental, och Unident Lab.
Vi söker dig som vill ha ett fritt jobb där du själv planerar och styr över din vardag. Du drivs och motiveras av försäljning och möten med kunder. Hos oss får du arbeta med branschens bästa produkter inom utrustning, implantat och förbrukning till tandläkarkliniker. För mer information om företaget se www.tsdental.se

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med försäljning av TS Dentals produktportfölj till tandläkarkliniker och lab. I produktportföljen ingår bland annat Straumann implantat och protetik (distrikt gävleborg dalarna) som är det mest etablerade märket i norrland inom denna produktkategori med stark kundbas. Du kommer även att sälja in förbrukning där du har ett primärt nationellt ansvar för Tokuyamas produktsortiment – Tokuyama har en rad innovativa produkter som är bättre än de flesta motsvariga på marknaden. Estelite och Omnichroma tandfyllnadsmaterial samt Tokuyamas bondingprodukter.

Din uppgift blir att boka och genomföra kundbesök, bearbeta inköpsgrupper, hålla i utbildning och stöd till återförsäljare, planera och genomföra kurser och event för slutkunder.

Vad söker vi och vad erbjuder vi?
Vi söker dig med erfarenhet av försäljning och/eller klinisk erfarenhet ex. tandsköterska. Branscherfarenhet är starkt meriterande
Du bör vara bosatt i Stockholmsområdet och du har B- körkort och goda kunskaper i svenska både i tal och skrift samt behärskar engelska. Du gillar att resa och har inget emot att köra bil.
Hos oss kommer du till ett fritt jobb med stor möjlighet att styra själv, liten administration i ditt jobb och ett suveränt stöd via expertfunktioner från våra leverantörer, samarbetsföretag och naturligtvis oss på TS Dental. Du säljer välkända och mycket bra produkter, du får intern upplärning och utbildningar hos leverantörer. Du blir delaktig i en familjär företagskultur med snabba beslutsvägar och ”enkelt folk” där alla är viktiga. Välkommen!

Intresserad?
Skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast den 14 april. Har du frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Marlene Vikström 070 420 85 00.

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera på vårt nyhetsbrev