Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Tandsköterska

12 december 2023

Söker du LIA-plats?

Hej blivande tandsköterska!

Är du nyfiken på att göra din LIA-period hos oss på Aqua Dental och att bli en #Aquarebel? En #Aquarebel kännetecknas av värderingar som respekt för patienter och kollegor, en nyfiken, lyhörd och noggrann attityd, samt ett proaktivt och samarbetsvilligt förhållningssätt. Detta är inte något man blir, vi tror att det är något man är. Just nu är vi ca 600 kollegor som stolt bär titeln #Aquarebel.

Det vi alla har gemensamt är att vi:

  • Har en stark PASSION för att hjälpa varandra att bli bättre och strävar ständigt efter att bedriva tandvård i världsklass
  • Alltid gör vårt yttersta för att leverera KVALITET i allt vi gör. Vi investerar kontinuerligt i fortbildning av våra medarbetare och har infört noggranna processer för att kvalitetssäkra vår verksamhet. Dessutom är vi stolta över att inneha den högsta ISO-certifieringen inom arbetsmiljö, kvalitet och miljö.
  • Verkar för att tandvård ska vara TILLGÄNGLIG för alla oavsett förutsättningar. Därför strävar vi efter att erbjuda våra tjänster över hela Sverige, särskilt i regioner med långa tandvårdsköer. Vi driver även projekt för pensionärer och de som lider av tandvårdsrädsla.

En av våra #Aquarebels är tandsköterskan och tidigare LIA-praktikant Karin. Sedan hon började hos oss 2019 har hon alltid visat omtänksamhet, proaktivitet och skicklighet. Karin stormtrivs, inte minst med de härliga kollegorna och att vara en del av ett företag som har högt i tak, stor prestigelöshet och är i framkant!

Vill du trivas lika bra på jobbet som Karin och övriga 600 kollegor, fördelade på 24 kliniker, gör? Följ oss på Instagram @aqua_rebels för att lära känna oss bättre. Vi ser fram emot att möta fler #Aquarebels!

För oss är det viktigt att du som söker LIA-plats på Aqua Dental delar våra värderingar och att du är öppen för att lära dig mer om tandvårdsyrket.

För att söka vill vi att du:

  • Skickar in ditt CV med en kort presentation om varför du vill göra din LIA hos oss på Aqua Dental
  • Skriver när din LIA-period ska vara och under vilken period din ansökan gäller

Vi går igenom ansökningarna löpande och du kommer att få återkoppling antingen via telefon eller mail.

Vid frågor om LIA på Aqua Dental, vänligen kontakta Jorge Penaranda, jorge.penaranda@aquadental.se.

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev