Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Tandhygienist

25 januari 2024

Tandhygienist till Aqua Dental Västerås

Hej blivande tandhygienist-kollega! Är du nyfiken på Aqua Dental Västerås och att bli en #Aquarebel? En #Aquarebel kännetecknas av värderingar som respekt för patienter och kollegor, en nyfiken, lyhörd och noggrann attityd, samt ett proaktivt och samarbetsvilligt förhållningssätt. Detta är inte något man blir, vi tror att det är något man är. Just nu är vi ca 600 kollegor som stolt bär titeln #Aquarebel.

Det vi alla har gemensamt är att vi:

  • Har en stark PASSION för att hjälpa varandra att bli bättre och strävar ständigt efter att bedriva tandvård i världsklass.
  • Alltid gör vårt yttersta för att leverera KVALITET i allt vi gör. Vi investerar kontinuerligt i fortbildning av våra medarbetare och har infört noggranna processer för att kvalitetssäkra vår verksamhet. Dessutom är vi stolta över att inneha den högsta ISO-certifieringen inom arbetsmiljö, kvalitet och miljö.
  • Verkar för att tandvård ska vara TILLGÄNGLIG för alla oavsett förutsättningar. Därför strävar vi efter att erbjuda våra tjänster över hela Sverige, särskilt i regioner med långa tandvårdsköer. Vi finns i lättåtkomliga lägen och var först i Sverige med att implementera onlinebokning.

Delar du dessa värderingar är vi övertygade om att du kommer att trivas hos oss på Aqua Dental.

I denna tandhygienist-tjänst kommer du samarbeta med ortodontispecialister på vår fräscha klinik i Västerås!I rollen kommer du bland annat:

  • Arbeta som tandhygienist
  • Få möjlighet att fortsätta utvecklas inom din yrkesområde
  • Ha möjlighet att lära dig mer om ortodonti

För att trivas i denna roll ser vi gärna att du:

  • Är Legitimerad tandhygienist
  • Är flexibel och har möjlighet att jobba enligt våra öppettider
  • Har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift
  • Kan jobba på heltid

Vill du trivas lika bra på jobbet som Dajana, Gun och övriga 600 kollegor, fördelade på 26 kliniker, gör?
Passa på att söka denna utvecklande tjänst i ett bolag med framåtanda och världens bästa kollegor. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Sista ansökningsdagen är den 18 februari 2024.

Vid frågor om tjänsten, vänligen vänd er till ansvarig klinikchef, Azam Hosseini, azam.hosseini@aquadental.se eller ansvarig koordinator Nina Zaitoun nina.zaitoun@aquadental.se.

Alla ansökningar hanteras via Aqua Dentals rekryteringssida, där du kan skapa en profil samt ladda upp CV och personligt brev. Följ oss på Instagram @aqua_rebels för att lära känna oss bättre.

Vi ser fram emot att möta fler #Aquarebels!

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev