Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Tandhygienist

19 mars 2024

Tandhygienist till toppklinik i Göteborg

Är du nyexaminerad tandhygienist och söker din första anställning eller är du erfaren och öppen för nya möjligheter? Vill du arbeta på en toppmodern privat klinik med hög patientnöjdhet där du får en trygg anställning med bra villkor och möjlighet att påverka och fortsätta utvecklas. 

Då ska du söka tjänsten som tandhygienist hos oss.

Om kliniken

ElvansTandläkare i Eriksberg är en modern, väletablerad klinik som ligger fantastiskt fint intill vattnet centralt i Göteborg. Lokalerna är i toppskick och vi arbetar med den senaste utrustningen. Här utförs all sorts tandvård, bastandvård, protetik, kirurgi, implantat, estetisk tandvård och digital avtryckstagning. Teamet som arbetar här består av tre tandläkare varav en oralkirurg, sex tandhygienister, en receptionist samt en tandsköterska. Vi är ett bra team som tillsammans ger patienterna den bästa vården. Vi arbetar på ett tvåskiftsschema enligt sologroup modellen vilket ger möjlighet till en bra balans mellan arbete och fritid.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som tandhygienist hos oss innebär omväxlande uppgifter som traditionell tandhygienistbehandling och som omväxling även assistans till tandläkare och specialisttandläkare. Tjänsten är flexibel och vi vill gärna utforma den tillsammans med dig. 

Kvalifikationer

Du är nyexaminerad tandhygienist eller legitimerad tandhygienist med några års erfarenhet från yrket. Viktigast är rätt person som kan komplettera vårt team.

Personliga egenskaper

Vi söker efter dig som är glad, trevlig och brinner för tandvård och att göra skillnad för patienten. Du har en god social förmåga och lägger stort fokus på bästa omhändertagandet av våra patienter. Du är noggrann, engagerad och intresserad av all tandvård och gillar att utvecklas.

Vi erbjuder dig

En trygg anställning på en väletablerad klinik med högt i tak, korta beslutsvägar och bra sammanhållning. Vi ser mycket positivt på utbildning och kompetensutveckling för att du ska få utvecklas i din roll. Hos oss har du även flexibla arbetstider och generöst friskvårdsbidrag. 

Ansökan

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Sandra Berggren: sandra.berggren.1@ptj.se

Övrig information
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Eftersom vi på Praktikertjänst värnar om vår arbetsmiljö och säkerhet tillämpar vi slumpvisa alkohol- och drogtester.

Om Praktikertjänst

Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling – och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle.

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev