Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Tandläkare, Tandsköterska

16 januari 2024

Tandläkare och tandsköterska sökes till väletablerad klinik i Mönsterås

Vi kan se tillbaka på fantastiska år som privatpraktiker här i Mönsterås, en charmig plats belägen mellan Kalmar och Oskarshamn. Under denna tid har vi ej varit ansluten till någon tandvårdskedja. Som grundare av kliniken har jag nu fyllt 70 år och känner att det är dags att överlämna stafettpinnen till yngre, passionerade individer.

Om oss
Vi är en välrenommerad klinik som värderar självständighet och patientens bästa. Att vara seriös och engagerad är grundläggande för vår verksamhet. Vår plats i Mönsterås gör det enkelt att pendla från både Oskarshamn och Kalmar.

Vad vi söker
Vi söker i första hand en seriös tandläkare och tandsköterska som behärskar svenska i tal och skrift. Din omsorg om patienterna och din professionella inställning är avgörande för oss. För att underlätta övergången kan vi överväga anställning, delägarskap eller rent köp, beroende på dina preferenser och behov.

Möjlighet att anställa eller bli delägare
Vi är öppna för olika samarbetsformer och välkomnar även tandläkare och tandsköterskor att ansöka tillsammans. Alternativt kan två tandläkare som arbetar som Sologroup vara en intressant lösning för oss.

Upptäck oss på Youtube
För att få en inblick i vår klinik och arbetsmiljö, besök gärna vår Youtube-kanal ”Ankarblom tandvård” och klicka på fliken ”Praktik” för en virtuell rundtur.

Kontakt
Om du är intresserad, tveka inte att kontakta mig, Hans Ankarblom, på info@ankarblom.se eller besök vår hemsida www.ankarblom.se.

Vi ser fram emot att välkomna en ny, engagerad kollega till vårt team!

Med vänlig hälsning,
Hans Ankarblom

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev