Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Tandläkare

30 januari 2024

Tandläkare till Aqua Dental Östra Hamngatan

Hej blivande tandläkar-kollega!Genom att börja jobba på Aqua Dental blir du en #Aquarebel! En #Aquarebel kännetecknas av värderingar som respekt för patienter och kollegor, en nyfiken, lyhörd och noggrann attityd, samt ett proaktivt och samarbetsvilligt förhållningssätt. Detta är inte något man blir, vi tror att det är något man är. Just nu är vi ca 600 kollegor som stolt bär titeln #Aquarebel.

Sedan 2011 är vår tandläkarkollega Gun, en stolt #Aquarebel som värderar framför allt vår strävan efter kvalitet. Gun är stolt över att vara en del av Aqua Dental, där vi tillsammans har byggt upp en av Sveriges bästa företagskulturer med patientens välmående i centrum.

Det vi alla har gemensamt är att vi:

  • Har en stark PASSION för att hjälpa varandra att bli bättre och strävar ständigt efter att bedriva tandvård i världsklass.
  • Alltid gör vårt yttersta för att leverera KVALITET i allt vi gör. Vi investerar kontinuerligt i fortbildning av våra medarbetare och har infört noggranna processer för att kvalitetssäkra vår verksamhet. Dessutom är vi stolta över att inneha den högsta ISO-certifieringen inom arbetsmiljö, kvalitet och miljö.
  • Verkar för att tandvård ska vara TILLGÄNGLIG för alla oavsett förutsättningar. Därför strävar vi efter att erbjuda våra tjänster över hela Sverige, särskilt i regioner med långa tandvårdsköer. Vi finns i lättåtkomliga lägen och var först i Sverige med att implementera onlinebokning.

Delar du dessa värderingar är vi övertygade om att du kommer att trivas hos oss på Aqua Dental.

Denna tjänst avser en tillsvidare deltidstjänst och du kommer jobba på vår fräscha klinik, Aqua Dental Östra Hamngatan i Göteborg. Vidare tror vi att du tycker om att samarbeta och eftersträvar att alltid göra ditt absolut bästa för patienterna.

För att trivas i denna roll ser vi gärna att du:

  • Du är legitimerad tandläkare
  • Har 2 års erfarenhet efter studier för tandläkare
  • Är flexibel och har möjlighet att jobba enligt våra öppettider
  • Har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift
  • Kan jobba deltid, 80% i sysselsättningsgrad

Vill du trivas lika bra på jobbet som Dajana, Gun och övriga 600 kollegor, fördelade på 26 kliniker, gör?

Passa på att söka denna utvecklande tjänst i ett bolag med framåtanda och världens bästa kollegor. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Sista ansökningsdagen är den 18 februari 2024.

Vid frågor om tjänsten, vänligen vänd er till ansvarig klinikchef, Martin Beiring, martin.beiring@aquadental.se eller till rekryteringsansvarig Jasmina Arnautovic, jasmina.arnautovic@aquadental.se.

Alla ansökningar hanteras via Aqua Dentals rekryteringssida, där du kan skapa en profil samt ladda upp CV och personligt brev.

Följ oss på Instagram @aqua_rebels för att lära känna oss bättre. Vi ser fram emot att möta fler #Aquarebels!

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev