Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Teknisk Produktspecialist

7 maj 2024

Teknisk Produktspecialist

Ivoclar Vivadent är ett av världens ledande tandvårdsföretag med cirka 3 600 anställda. Vi är kända för vår långa erfarenhet och höga kvalitet och vi älskar innovationer. Vi är ett hållbart familjeägt företag med en långsiktig vision som styrs av starka värderingar.

Vårt mål är att skapa leenden. För att uppnå detta söker vi medarbetare med nya idéer, mod, starkt driv och fokus som delar vår passion. Vi erbjuder en mångfacetterad arbetsmiljö som präglas av ömsesidig respekt och nära samarbete.

Vill du bli en del av vårt team idag?

Vår lediga tjänst

Ivoclar tar ytterligare ett steg inom tandteknisk och digital utveckling och stärker organisationen med en teknisk produktspecialist för Sverige. Affärsområdet tandteknik & digitala produkter är under stark utveckling, varför rollen fokuserar på båda områdena. Ivoclar har ett gott rykte gällande innovativa lösningar och arbetsflöden på tandkliniker och tandtekniska laboratorier.

Den vi söker ska ha bred kunskap inom tandtekniska och digitala områden. Det är en stor fördel om du tidigare har arbetat med försäljning, har en säljande personlighet och lätt för att träffa nya människor. God organisationsförmåga är en viktig egenskap. Vi söker dig med eget driv och initiativförmåga, stor flexibilitet, och ambition att arbeta självständigt.

Tjänsten som teknisk produktspecialist sker mestadels på fältet och kräver regelbundna resor i Sverige. Du kommer att träffa våra kunder både fysiskt och digitalt.

Arbetsbeskrivning

–  Planera försäljnings-, support- och marknads- aktiviteter inom affärsområdet analog och digital tandteknik i Sverige.

–  Samarbeta med etablerade återförsäljare i Sverige.

–  Utbilda kunder och partners, Key Opinion Leaders, Universitet, deltaga vid utställningar/mässor och praktiska kurser.

–  Ta hand om befintliga kontakter och förse dem med lösningar anpassade efter deras behov.

–  Öka försäljning och marknadsandel genom att göra marknadsanalyser och nå nya kunder.

–  Arbeta för ytterligare tillväxt på den svenska marknaden och skapa effektiva försäljningsstrategier som matchar företagets övergripande affärsstrategi.

–  Utveckla långsiktiga planer för nyckelkunder.

–  Rapportera relaterade marknads- och försäljningsutvecklingar samt bevaka konkurrenter, så att organisationen kan reagera effektivt vid förändringar på marknaden.

–  Du rapporterar till Country Manager

Din profil

– Utbildad tandtekniker med kommersiell kom- petens, stort CAD/CAM kunnande, samt kunnan- de inom analog tandteknik och IT-kompetens. Försäljningserfarenhet inom tandvård eller på annan marknad. Erfarenhet från B2B försäljning är meriterande.

– Engelska i tal och skrift är ett krav för att kunna kommunicera inom vår koncern och för att kunna läsa all teknisk dokumentation om våra produkter. Svenska som modersmål.

– Du behöver även ha ett strategiskt fokus och ett strukturerat arbetssätt, samt kunna planera dina kundbesök på ett effektivt sätt, då tjänsten omfat- tar ca. 3–4 resdagar per vecka. Att arbeta proaktivt och självständigt är ett krav för tjänsten. Det är också en fördel att du har ett geografiskt läge som gör att du kan stödja kunder var som helst i landet.

– Körkort B är ett krav.

Robert Forsberg, Country Manager Sverige & Norge, robert.forsberg@ivoclar.com +46 70 569 92 96. Vi ser fram emot din ansökan och sista ansökningsdag är den 31 maj.

Intervjuer sker löpande under ansökningsprocessen.

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera på vårt nyhetsbrev