Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Tandsköterska

28 mars 2024

Vi söker dig som är tandsköterska till Residenspraktiken

Är du nyexaminerad eller har arbetat några år som tandsköterska och är redo för nytt? Just nu söker Residenspraktiken i Karlstad en ny kollega. Här har du möjlighet att arbeta delegerat och vidareutvecklas!

Start: Gärna juni alt. enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Omfattning: Heltid
Anställning: Tillsvidare med provanställning

Om tjänsten:

Som tandsköterska hos Residenspraktiken kommer du arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom allmäntandvården, som att arbeta delegerat, sterilen, reception och vissa administrativa uppgifter. Vidare kommer du även att arbeta i ledningssystemet, inköp, och fakturering.

Kvalifikationer:

  • Du är utbildad tandsköterska
  • Du kan kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift
  • Du har god systemvana och kan arbeta med journalföring.

Det är meriterande om du har arbetat i några år som tandsköterska och/eller delegerat.

Som person tror vi att du är flexibel och tycker det är kul med förändringar, är kvalitetsmedveten och strävar efter att ditt arbete utförs på bästa sätt både utifrån rutiner samt för patienten som är i fokus. Du tycker om att samarbeta med kollegor och har ett professionellt bemötande till kollegor och patienter. Det är positivt om du tycker om att utvecklas och ser utbildning som ett medel till att utföra bättre vård.

Om Residenspraktiken:

Residenspraktiken bedriver modern allmäntandvård i äldre charmiga lokaler som har verkat som tandläkarmottagning sedan 1930-talet. Beläget i centrala Karlstad. Nuvarande tandläkare har jobbat här sedan 2015. Hos oss blir du en del av ett kompetent team bestående av 5 medarbetare, 2 tandläkare, 2 tandsköterskor och 1 tandhygienist.

Vi arbetar med beprövade material och metoder och med en uppdaterad maskinpark. Kontinuerlig kompetensutveckling är en naturlig del i verksamheten för att kunna erbjuda en modern tandvård av högst kvalitet. Läs mer om oss här: Om vår personal – Residenspraktiken (ptj.se)

Om Praktikertjänst

Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling – och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle.

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev