Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Tandhygienist

23 januari 2024

Vi söker tandhygienist!

Information om arbetsplatsen

Mölndals Tandhälsa i Mölndal är tandvårdsmottagningen med det stora behandlingspanoramat. Här utförs all sorts tandvård som exempelvis bastandvård, protetik och kirurgi, implantat, laserbehandlingar, antiapnébehandlingar och estetisk tandvård. Mycket brett samarbete med andra medicinska specialiteter. Mottagningen finns centralt i Mölndal. På kliniken arbetar idag fyra tandläkare åtta tandhygienister, två receptionister samt två tandsköterskor. Vi arbetar i ett schema enl. sologroup modellen och har ett stort delegeringsarbete på kliniken för att främja ett mera varierad samt ergonomiskt arbetssätt.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som tandhygienist hos oss innebär omväxlande uppgifter som traditionell tandhygienistbehandling, administrativa uppgifter och som omväxling även assistans till tandläkare då vi arbetar delegerat vilket innebär en mycket varierad tidbok för alla varje dag. Tjänsten är flexibel och vi vill gärna utforma den tillsammans med dig. Vårt team har åtta tandhygienister men behöver nu förstärka med en nionde tandhygienist.

Kvalifikationer

Du är leg tandhygienist och har helst några års erfarenhet från yrket.

Personliga egenskaper

Vi söker efter dig som är glad, trevlig och noggrann. Vi behöver dig som brinner för tandvård och att göra skillnad för patienten. Du har en god social förmåga och lägger stort fokus på bästa omhändertagandet av våra patienter. Du är engagerad och intresserad av all tandvård och gillar att utvecklas. Ledord: Flexibilitet, respekt, glädje med inriktning hälsa. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Så sök nu!

Intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Övrig information

Läs mer om oss : https://www.molndalstandhalsa.se/ 

Anställningsform:

Tillsvidareanställning men föregås alltid enligt praxis av 6 månaders provanställning.

Arbetstid per vecka:

Heltid 40 tim 

Tillträdesdatum:

Snarast 

Sista ansökningsdag:

2024-02-29

Kontakt

Tandläkare Mattias Rosbecker 

Alt

Tandhygienist Margareta Jarhage

Mail: 

info@teamborgrosbecker.se

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev