Vårdfrågan – Elisabeth Rasmusson, tandläkare, Götaplatskliniken, Praktikertjänst

Podcast

I det sjätte avsnittet av Praktikertjänsts podd Vårdfrågan intervjuas Elisabeth Rasmusson, tandläkare på Götaplatskliniken i Göteborg samt ordförande för Svenska akademin för estetisk tandvård, SACD.

Vårdfrågan #6 är ett samtal om tänder och tandkött, om bett och rörelsemönster och om estetik och kosmetik, men också om patientmötet, som Elisabeth Rasmusson menar är centralt för att nå rätt resultat.

Elisabeth Rasmusson, som arbetar med allmän tandvård, implantat och estetisk tandvård, lyfter gärna fram begreppet ansvarsfull estetik. Det är ett arbetssätt som handlar om att med minimal påverkan på tänderna skapa bästa resultat.

Du kan även lyssna på avsnittet i spelaren eller via ljudplattformarna Spotify, Acast, iTunes/Podcaster eller Soundcloud. Avsnittet är också tillgängligt på Praktikertjänsts webbplats.

Vårdfrågan är en podd där Praktikertjänsts medarbetare och experter intervjuas om aktuella ämnen inom tandvård och hälso- och sjukvård. Podden tar upp en bred palett av ämnen och varje avsnitt är en djupdykning på mellan 30 minuter och 1 timme.