Vårdfrågan – kvalitet i tandvården med Ivan Rosengren

Podcast

Tandläkare Ivan Rosengren på Tandvårdskompaniet i Borås brinner för kvalitetsfrågor och är aktuell med utbildningsinitiativet PTJ Exklusivt, som siktar på att hålla minst ett kurstillfälle per termin. I Vårdfrågan #18 förklarar han att tandvården saknar ambitioner och berättar vad han vill göra för att vässa kvaliteten ytterligare.

Kvalitet och patientsäkerhet i tandvården är aktuella frågor. Det är också två områden som tandläkare Ivan Rosengren – som tidigare varit president för Swedish Academy of Cosmetic Dentistry – är intresserad av och som han tar på största allvar. Och för att vässa kvaliteten inom tandvården ytterligare har han startat utbildningsinitiativet PTJ Exklusivt, som han berättar om i Vårdfrågan.

Vårdfrågan #18 är ett samtal om varför kvalitet och höga ambitioner är viktigt, om hur Ivan Rosengren utvecklar sin kompetens och vad han skulle sätta tänderna i om han var tandvårdsminister.

Lyssna nedan eller via ljudplattformarna SpotifyAcastiTunes/Podcaster eller Soundcloud.

Vårdfrågan är en podd där Praktikertjänsts medarbetare och experter intervjuas om aktuella ämnen inom tandvård och hälso- och sjukvård. Podden tar upp en bred palett av ämnen och varje avsnitt är en djupdykning på mellan 20 minuter och 1 timme.

Källa: Praktikertjänst

Relaterat: