Folktandvården Skåne har öppnat ny toppmodern klinik på Mobilia

Verksamhetsnytt

Den andra november slog Folktandvården Skånes nya klinik på Mobilia i Malmö upp portarna.

Folktandvården Skånes klinik på Mobilia i Malmö

Den nya kliniken har tolv moderna behandlingsrum i nya fräscha lokaler. Generösa öppettider och ett centralt läge skapar förutsättningar för bättre tillgänglighet och kontinuitet.

– Vi vill vara där skåningarna är, säger Morten Hansen, klinikchef. Här kan vi erbjuda våra kunder tandvård på en av Malmös nyaste och moderna kliniker, som dessutom ligger nära butiker och annan service.

I samband med öppnandet på Mobilia flyttade Folktandvården Skånes verksamhet i Lorensborg till de nya lokalerna. Den tidigare kliniken var i behov av upprustning och låg avsides i förhållande till köpcentret.

– Medarbetarna är taggade och har sett fram emot att inviga den nya kliniken, säger Morten. Vi hoppas att både befintliga och nya kunder alltid kommer att känna sig varmt välkomna och bra omhändertagna när de besöker oss.

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är summan av ytterst professionella medarbetare som varje dag – tillsammans – jobbar för att alla skåningar ska vara stolta över sina tänder. Vi erbjuder komplett och modern tandvård, baserad på gedigen erfarenhet, kunskap och forskning.

Folktandvården Skåne är ett bolag, helägt av Region Skåne med cirka 1 400 anställda. Vi finns på 44 orter runtom i Skåne och består av 68 kliniker för allmäntandvård, specialisttandvård och sjukhustandvård.

Källa: Folktandvården Skåne