IDS 2021 – Ivoclar Vivadent står som värd för en virtuell event-plattform och i en studio vid Rheinterrassen i Köln

Pressmeddelande

Ivoclar Vivadent har utvecklat ett unikt koncept för att knyta samman kunder, återförsäljare och partners utanför den internationella tandläkarmässan (IDS) i mars 2021. Dentalbolaget från Liechtenstein kommer inte att ha en monter på mässan - istället erbjuds ett hybridprogram där alla kan vara uppkopplade och uppdaterade.

Ivoclar Vivadent kommer även delta under IDS i en studio vid Rheinterrassen i Köln.

För att möta de förändrade omständigheterna i världen, kommer Ivoclar Vivadent att erbjuda ett skräddarsytt innehåll till den globala dentala industrin med mycket hög säkerhet. CEO Diego Gabathuler förklarar “Vi anser att endast fysisk närvaro vid IDS, skulle begränsa vår möjlighet att komma i kontakt med alla de som inte har möjlighet att resa eller är oroliga för sin säkerhet och därför undviker att deltaga. Ett hybridformat erbjuder ett bekvämt sätt att få ut information till alla, samtidigt som riskerna minimeras.”

Attraktiv interaktion online

Ivoclar Vivadent nyskapar och förstärker sina kontaktpunkter med kunder, återförsäljare och partners för att säkerställa ansvarsfullt, spännande och informativt utbyte. “Årets framgångsrika erfarenhet med vårt första internationella expertsymposium online (IES), visade att nya format för vårt innehåll är engagerande, tilltalande och i takt med den globala utvecklingen,” sa Gabathuler. ”Kundfokus är en viktig pelare i företagets strategi. Vi ser fram emot att bygga vidare på erfarenheterna och lärdomarna från IES 2020, vi vill fortsätta att utvecklas tillsammans med våra kunder.” Ivoclar Vivadent har skapat ett virtuellt konferens- och utbildningsprogram under IDS, som ger tätare interaktion i olika format, från en-till-en till en-till-fler.

Säkrare nätverkande på plats

Ivoclar Vivadent kommer även deltaga i Köln i en studio vid Rheinterrassen under IDS från 10 till 13 mars. Studion kommer att fungera som ytterligare en kontaktpunkt för Ivoclar Vivadent i en kontrollerad miljö. ”Hälsa och säkerhet för våra anställda och gäster är vår högsta prioritet,” säger Gabathuler. ”IDS är den ledande utställningen för vår industri. Vi vill skapa en konferensupplevelse för våra gäster i det ”nya normala” som gemensamt leder vägen in i framtiden. Vid Rheinterrassen har vi mycket bättre kontroll på situationen.” ”Förhoppningsvis kan vi återkomma till utställningshallarna under IDS 2023 då jag är säker på att den utställningen kommer ta fram nya innovativa lösningar.”

Om Ivoclar Vivadent

Ivoclar Vivadent, med huvudsäte i Schaan, Liechtenstein, är en av världens ledande tillverkare av innovativa lösningar för högkvalitativa dentala applikationer. Företagets framgång baseras på en omfattande portfölj av produkter och system, starka forsknings- och utvecklingsmöjligheter och tydligt engagemang och fortsatt utbildning. Företaget har helägda dotterbolag i 30 länder och har 3597 anställda världen över.  Mer information om Ivoclar Vivadent finns tillgänglig på www.ivoclarvivadent.com.

Källa: Ivoclar Vivadent