Neoss Group öppnar nytt försäljningskontor i Norden

Företagsnytt

Neoss Group presenterar den nybildade försäljningsorganisationen Neoss Norden AB, som kommer att inleda sin verksamhet den 1 december 2022. Att etablera en ny säljorganisation för Norden kommer att säkerställa vår fortsatta tillväxt och kommersialisering av en växande produktportfölj. Viktigast av allt är att det kommer att hjälpa oss att bättre stödja tandläkare och deras patienter i Norden.

Den nya organisationen Neoss Norden AB kommer att ha sitt kontor i Biotech Center-byggnaden intill Institutionen för odontologi vid Göteborgs Universitet. Neoss Norden AB, Arvid Wallgrens backe 20 i Göteborg.

– Neoss Norden AB organisation är en viktig grund för att kunna stödja vår växande kundbas i Norden. För oss är Norden särskilt viktigt på grund av Neoss såväl som av tandimplantatens historia i regionen, säger Robert Gottlander, VD och koncernchef för Neoss Group.

Som tidigare meddelats kommer Albin Wahlstrand att vara Managing Director för det nya Neoss Norden AB företaget. Albin har över 20 års erfarenhet inom tandvården och har arbetat med alla aspekter av tandvårdsportföljen, inklusive försäljning, produkthantering och affärsutveckling.

 

Om Neoss

Neoss erbjuder intelligenta lösningar som är intuitivt enkla att använda. Våra produkter gör det möjligt för tandläkare att tillhandahålla pålitliga och kostnadseffektiva behandlingar till sina patienter med förutsägbara långsiktiga resultat. Vi strävar efter att sätta nya standarder genom att leda marknaden med uppfinningsrikedom och integritet. Genom att utveckla smarta behandlingslösningar och arbeta nära varje praxis gör Neoss komplexet mindre komplicerat. Vi kallar det Intelligent Simplicity. Huvudkontoret ligger i Harrogate, Storbritannien, med forskning och utveckling baserat i Göteborg och företaget har etablerat ett globalt fotavtryck med en långvarig närvaro på viktiga marknader. För mer information besök https://www.neoss.com

 

Källa: Neoss

Taggar
Företagsnytt