Ny VD för Unident Group

Verksamhetsnytt

Helena Grubb tillträder som ny VD för Unident-koncernen den 26 oktober, 2020. Helena kommer in i bolaget med en bred erfarenhet från chefsroller inom bolag som Husqvarna, Assa Abloy och Hultafors Group. Hon har där haft verksamhetsansvar för affärsenheter och framgångsrikt drivit såväl tillväxt som strategiska initiativ. Helena efterträder Robert Dackeskog, som lämnar posten för nya uppdrag utanför bolaget.

– Det känns fantastiskt roligt och spännande att få ta sig an uppgiften att tillsammans med teamet på Unident få fortsätta utveckla verksamheten till nya höjder. Dentalbranschen är idag i förändring och genomgår en tilltagande digitalisering, och jag ser fram emot att i den kontexten få arbeta med strategin och skapa förutsättningar för utveckling av erbjudandet och lönsam tillväxt. Ett hållbart, framgångsrikt företag helt enkelt! säger Helena.

– Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Helena, som kommer med lång och gedigen erfarenhet från affärsledning inom B2B. Med Helena får vi in en stark kraft med erfarenhet av ledarskap med fokus på tillväxt och samverkan, säger Martin Forss, styrelseordförande i Unident Group.

Källa: Unident