Nytt produktsortiment för endodonti

Endodonti

Cliniclands lanserar ett nytt produktsortiment för endodonti på den svenska marknaden. Från och med juni 2021 kommer endodontiska lösningar från EdgeEndo®, en av världens största leverantörer av roterande nickel-titanfilar, också att finnas tillgängliga för tandläkare i Sverige.

Bland de högkvalitativa EdgeEndo®-produktlinjerna finns nickel-titanfilar, bärarbaserade obturatorer, spetsar och ytterligare tillbehör för endodontiska utvärderare. Filarna och obturatorerna är utmärkta alternativ till nuvarande produkter på marknaden och kan användas med de flesta existerande endodontiska motorer och obturatorugnar på tandläkarkliniken. Edge nickel-titanfilar erbjuder utmärkt motstånd mot cyklisk trötthet och förbättrad flexibilitet som gör det möjligt för kliniker att göra högkvalitativa rotfyllningar på ett effektivt sätt, allt till en rimlig kostnad.

”Vi är glada över att kunna utvidga vår endodontiportfölj genom EdgeEndo® eftersom vi nu kan erbjuda ytterligare högkvalitativa produkter för att hjälpa tandläkare att driva sina mottagningar och ge optimal patientvård”, säger Malin Bornschein, VD för Cliniclands. ”Vi är övertygade om att tandläkare kommer att vara nöjda med kvaliteten och dessa produkters pris/prestanda-förhållande.”

Från och med första kvartalet av 2021 kommer EdgeEndo-systemen EdgeTaper™, EdgeTaper™ Platinum, EdgeGlidePath™, och EdgeOne™ Fire att levereras i försteriliserad förpackning.

Mer information om produkterna såväl som rekommendationer och fallstudier från EdgeEndo-kunder finns på www.edgeendo.com.

Produkterna kommer att finnas tillgängliga via Cliniclands i Sverige: www.cliniclands.se och  https://cliniclands.se/edge-endo.

Källa: Cliniclands

Taggar
Endodonti