Succén Happynecks – äntligen i Sverige

PRODUKTNYHET

Börja behandlingen med ett leende! Arbeta ergonomiskt och låt samtidigt patienterna ha det bekvämt och känna sig avslappnade. Happyneck gör det lättare för patienten att luta bak sitt huvud med ett bra stöd i hela nacken vilket optimerar ditt arbetsområde. Happyneck är den flyttbara ”kudden”, specialgjord för all slags tandvårdsbehandling.

Hur uppstod idén med Happyneck?

Jerry som är sjukgymnast i Nederländerna mötte, i sin praktik, på en stor andel tandvårdspersonal med olika nack- och axelbesvär. Dessutom, visade det sig, klagade många patienter på nackbesvär efter sina behandlingar. Jerry kontaktade sin partner Peter och tillsammans bestämde de sig för att undersöka ergonomin för tandvårdspersonal, men också stödet i nacken för patienterna under behandlingarna. Det visade sig att det här fanns mycket att vinna – för såväl tandvårdspersonal som patienter.

Fördelen för dig som tandvårdspersonal

Användningen av Happyneck möjliggör en ergonomiskt korrekt hållning hos dig genom att du får en symmetrisk hållning med armarna rakt framför kroppen. Happyneck möjliggör också total rörelsefrihet runt patientens huvud. Happyneck är utformad så att patienten får ett jämt stöd i hela nacken vilket gör det lättare att luta sig bakåt, vilket optimerar ditt arbetsområde – allt detta tillsammans minimerar spänningarna på dina nackmuskler.

Bekvämt även för patienterna

I en testgrupp bestående av åtta praktiker och 151 slumpvis valda patienter (74 män och 77 kvinnor) om hur de upplevde Happyneck, blev resultaten fantastiska! Efter behandling där Happynecks hade använts ställdes tre frågor. Hela 93% upplevde användningen av Happyneck som bekvämt/mycket bekvämt vid behandlingen.

Samma goda resultat gällde frågan huruvida patienterna kände sig mer avslappnade och lugna under behandlingen; 94% upplevde att så var fallet. Slutligen tillfrågades patienterna om de skulle vilja använda Happyneck nästa gång och 96% av patienterna svarade ja, det ville de gärna!

Hög kvalitet, mängder av färger och mycket prisvärd

Happynecks tillverkas i skai av högsta kvalitet och med en fin struktur. Happynecks är lämpliga inom hälso – och sjukvården; tålig och lätt att rengöra. Fyllningen består av högkvalitativt pantera-skum som utmärker sig genom sin hållbarhet, jämna kvalitet, hygien och höga komfort. Formstabiliteten hos Happynecks är därför exceptionell. Att Happynecks finns i så många olika fräscha färger gör det hela ännu bättre – bara att välja och variera! Samtidigt får man leta efter en mer prisvärd produkt.

Pris: 119 € / ca. 1250 kr + frakt

För mer information eller om du har frågor, kontakta den svenska återförsäljaren:

Mail: info@x-dental.se

www.x-dental.se

Tele: 070- 574 55 82

För direktbeställning: www.happynecks.com

Källa: X-dental

Taggar
PRODUKTNYHET