Receptionist/tandsköterska till vår klinik Flen

Folktandvården Sörmland ansvarar för 134 000 kunder. Vi är störst i länet på tandvård och det är endast hos oss som du kan teckna Frisktandvårdsavtal – tandvård till fast pris. Hittills har drygt 41 700 kunder valt att teckna avtal om Frisktandvård. Vi är ca 450 anställda vid 21 kliniker och vi omsätter 365 Mkr. Vår ambition är att bli branschens mest attraktiva arbetsplats med öppet och utvecklande arbetsklimat. Tillsammans utvecklar vi Folktandvården Sörmland!

I Flen har vi nöjda kunder och fler som vill komma till oss. Vi satsar på förebyggande tandvård och vårt koncept Frisktandvård – tandvård till fast pris som är mycket uppskattat. Vi har precis flyttat in i nya fina lokaler, hos oss ska både kunder och medarbetare trivas! Vi är totalt 22 medarbetare, som tillsammans utvecklar och driver kliniken och vi har ett nära samarbete med kliniken i Malmköping.

Nu söker vi en tandsköterska med inriktning mot receptionist som tillsammans med oss vill vara med att fortsätta utveckla kliniken.

Vi arbetar flexibelt och med en hög servicegrad till våra kunder och du behöver känna att du delar den inställningen. Receptionens medarbetare har en viktig roll hos oss som ansiktet ut mot våra kunder. Kontakten sker dels vid besöket men också under behandlingens gång via brev- och telefonkontakt. En del av det administrativa arbetet består i att följa upp ekonomi och patientbevakning. Du kommer också att arbeta kliniskt som tandsköterska.

Vi söker dig som trivs och tycker att det är utvecklande att arbeta varierat med olika arbetsuppgifter och du brinner för att ge bästa service både internt och externt. Vi sätter stor vikt i din förmåga att kunna samarbeta med dina arbetskamrater.

Vi kommer att ge dig en bra introduktion och handledning och här finns goda utvecklingsmöjligheter. Vi ser att utveckling av våra kunskaper är en nyckel till våra framgångar.

Om du är en lagspelare med stark känsla för service, då kommer du att trivas hos oss!

Krav tandsköterskeutbildning.

Sista ansökningsdag är den 23 mars men vi behandlar ansökningarna löpande under ansökningstiden och därför bör du skicka din ansökan så fort som möjligt.