Receptionsansvarig tandsköterska till ny klinik i Liljeholmen

Receptionsansvarig tandsköterska till ny klinik i Liljeholmen

Folktandvården etablerar en helt ny klinik i Liljeholmen – ett expansivt område i Stockholm med fantastiska trafikförbindelser. Cirka 10 min med tunnelbanan från T-centralen, med tvärbana från Gullmarsplan eller Alvik samt nära pendeln.

Kliniken i Liljeholmen öppnar i sommar. Till dess ska den inredas, utrustas, bemannas och marknadsföras till framtida kunder. Av de åtta behandlingsrummen har allmäntandvården fyra. De andra rummen bemannas av oralkirurger från Eastmaninstitutet.

Vi erbjuder

Som receptionsansvarig leder och organiserar du arbetet i receptionen. Arbetet är varierande och stimulerande och ställer höga krav på serviceinriktning och bemötande. Receptionen är både vårt och Folktandvårdens ansikte utåt. Vår reception kommer att sköta mycket av behandlingsrummens administration för att de ska kunna koncentrera sig på det kliniska arbetet med patienterna. Det gäller alltså att samtidigt kunna bemöta och ge bra service till våra kunder som att avlasta behandlingsrummen med t ex kallelser och tidbokningar.

Du kommer även att arbeta med assistans, team- och sterilarbete.

Vi söker

Dig som har stort tålamod och kan behålla vänligheten och det goda bemötandet i en stressad arbetssituation. Du måste ha hög social kompetens och erfarenhet av att bemöta människor. Vid sidan av receptionsarbetet kommer du att medverka i klinikens övriga arbete vid behov. Det är meriterande om du har tandvårdserfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma.  

Är du intresserad?

Kontakta gärna klinikchef Dan Örblom, tel 08-123 164 48. Kontaktperson för Vision är Annica Dovander, tel 08-123 152 36.

Välkommen med din ansökan senast den 23 mars 2014!