SACD: The balance between pink and white aesthetic

 

På lördag den 17 mars kommer Andreas Kunz, MDT från Berlin genomföra en work-shop för tandtekniker. Det som kommer att belysas är hans teknik att använda rosa och vitt porslin för ett maximalt estetiskt resultat. Alla steg för att nå en optimal estetik vid implantatstödda restaureringar kommer att presenteras.

På Elite Hotel Marina Tower den 15-17 mars startar vi upp jubileumsåret med något verkligen extra.

  • Dag 1 Föreläsning Wynn Okuda
  • Dag 2, Hands-on med Andreas Kunz (för tandtekniker).

På torsdag den 15 mars kan man dessutom gå på:
• SACD:s populära fotokurs, denna gång med tdl. Michael Karlsten och medarbetare.
• Ackrediteringsseminarium med ackrediteringsgruppen.

Alla är naturligtvis välkomna på torsdagens Get-together och fredagens after-kurs middag där vi kopplar av med dryck, mat och liveband i bästa after-ski stil.

Max antal är 12 deltagare på lördagens hands-on.

Besök Andreas Kunz webbplats ››

CV Andreas Kunz, MDT

Andreas Kunz MDT, avslutade sin tandteknik utbildning 1989. Han fick sin master i tandteknik 1997 och utexaminerades som ”Best in Class”. Från 1997 till 1999 arbetade han på Rainer Semsch Dentallab i Freiburg Tyskland. Sedan 1999 bor han i Berlin och arbetar från 1999 till 2005 i nära samarbete med Dr. Hildebrand. Sedan 2006 har Andreas Kunz har sitt eget laboratorium i Berlin. Han föreläser också för blivande Master Dental Technicians. Hans huvudsakliga fokus är fasta restaureringar på implantat med estetiska lösningar där han använder rosa och vitt porslin for maximalt estetiskt resultat. Presentationen och Hands-on delen kommer att belysa alla steg for att nå optimal estetik på implantatstödda restaureringar.

Andreas Kunz är en flitigt anlitad kursgivare med både hands-on kurser och föreläsningar i hela Europa.

För mer information/Anmälan ››

SACD_logosacd