Smile Helsingborg söker vikarierande tandsköterska

Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. Vi vill utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Tillsammans med tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som sökt en ny utmaning har vi kommit långt. Smile är idag Sveriges största privata tandvårdskedja med ca 300 medarbetare och 15 kliniker på 14 orter och vi har en tydlig vision: Vi vill skapa Sveriges bästa tandvård.

* Placeringsort
Du blir en del av Smiles klinik i Kumla.

Anställningsform
Heltidstjänst.

Vikariat med tillträde 1/5.

Ansvarsområden

* Arbetet innebär att stödja de odontologiska teamen och vara vår spindel i nätet med mycket varierande uppgifter men med fokus på tidbokning, reception, kundservice via telefon och löpande administration.

* I arbetet ingår också att vid behov vara tandsköterskeresurs i odontologiskt team i sådant fall teamets ordinarie tandsköterska är frånvarande.

* Säkerställa att kliniken sköts enligt gällande hygienrutiner,utrustningen är funtkionsduglig samt aktivt arbeta i steril

Dina erfarenheter och kompetenser

Några års erfranhet som tandsköterska.

Goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta med anestesi och röntgen.

Din personlighet
* God samarbetsförmåga och servicemedveten.
* Kvalitetsmedveten och flexibel.
* Driven och utvecklingsorienterad.

Det här får du av Smile
 * Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Det gäller i ditt team, på din klinik och i hela tandvårdskedjan Smile.
* Arbeta i en teambaserad och platt organisation med nära till beslut.
* Arbeta långsiktig utifrån noggranna undersökningsmetoder där du är med och tittar på alla aspekter av tand- och munhälsan. Här involverar och utbildar du patienten.
* Personlig utveckling och vidareutbildning. Genom utbildningsprogrammet Smile Academy får du del av den stora kompetens som finns inom Smile och får lära av andra.
* Delta i årliga kick-offer/medarbetardagar.
* Trivsel och bra kamratskap.

För mer information
Välkommen att kontakta rekryteringschef Tobias Seger på 070-541 34 91 eller tobias.seger@smile.se.

Ansökan
Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 27/4 2014. I din ansökan vill vi att du bifogar cv och personligt brev. Välkommen.