Smile Katrineholm söker Tandhygienist!

Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet.

Till vår toppmoderna klinik i Katrineholm söker vi nu en tandhygienist. Förebyggande tandvård är en viktig del av erbjudandet. Som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta arbete – som en ”personlig tränare” för våra patienters tänder. Hos oss arbetar tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister i ett sammansvetsat team.Vi erbjuder en arbetsplats för tandhygienister som vill bredda sin kompetens och utveckla något nytt. Vi söker nu en tandhygienist som vill utvecklas inom sitt yrke, har mycket energi och engagemang.

Erfarenhet

-Du är nyexamnierad eller har några års erfarenhet sedan och är mycket trygg i din yrkesroll. 

-Du har ett vänligt bemötande och brinner för att utveckla svensk tandvård.

-Stor vikt läggs vid personlighet och samarbetsförmåga. Personliga egenskaper som krävs är handlingskraft, ett säljande sätt och ett stort intresse för yrket.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning och har ett generöst friskvårdsbidrag.

Anställning: Tillsvidaretjänst, vi tillämpar 6 månaders provanställning 

Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2014-03-21.

Välkommen med din ansökan!