Smile Kumla söker Tandläkare!

Vill du vara med och skapa Sveriges bästa tandvård?

Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. Vi vill utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Tillsammans med tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som sökt en ny utmaning har vi kommit långt. Smile är idag Sveriges största privata tandvårdskedja med ca 300 medarbetare och 15 kliniker på 14 orter och vi har en tydlig vision: Vi vill skapa Sveriges bästa tandvård.

Placeringsort
Du blir en del av Smiles klinik i Kumla.

Anställningsform
Heltidstjänst.

Ansvarsområden
Som tandläkare på Smile leder du ett tandvårdsteam. Din uppgift blir att ansvara för det odontologiska arbetet och utvecklingen av teamet.

Dina erfarenheter och kompetenser
* 3-5 erfarenhet som tandläkare
* Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta och genomfört kurser i protetik, kirurgi och implantat
* Bred odontologisk kunskap. Meriterande om du har tidigare erfarenhet som ledare.

Din personlighet
* God samarbetsförmåga och känsla för service
* Kvalitetsmedveten och nyfiken
* Driven och utvecklingsorienterad.

Det här får du av Smile
 * Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Det gäller i ditt team, på din klinik och i hela tandvårdskedjan Smile.
* Arbeta i en teambaserad och platt organisation med nära till beslut
* Arbeta långsiktig utifrån noggranna undersökningsmetoder där du är med och tittar på alla aspekter av tand- och munhälsan. Här involverar och utbildar du patienten.
* Personlig utveckling och vidareutbildning. Genom utbildningsprogrammet Smile Academy får du del av den stora kompetens som finns inom Smile och får lära av andra.
* Delta i årliga kick-offer/medarbetardagar.
* Trivsel och bra kamratskap.

För mer information
Välkommen att kontakta rekryteringschef Tobias Seger på 070-541 34 91 eller tobias.seger@smile.se.

Ansökan
Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15/4 2014. I din ansökan vill vi att du bifogar cv och personligt brev. Välkommen.