Smile Norrköping söker Tandhygienist!

Till vår toppmoderna klinik i Norrköping söker vi nu en Tandhygienist. Förebyggande tandvård är en viktig del av erbjudandet. Som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta arbete – som en ”personlig tränare” för våra patienters tänder. Hos oss arbetar tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister i ett sammansvetsat team.

Vi erbjuder en arbetsplats för tandhygienister som vill bredda sin kompetens och utveckla något nytt. Vi söker nu en Tandhygienist som vill utvecklas inom sitt yrke, har mycket energi och engagemang. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet sedan tidigare eller som nyexaminerad är mycket trygg i dig själv. Du har ett vänligt bemötande och brinner för att utveckla svensk tandvård. Stor vikt läggs vid personlighet och samarbetsförmåga. Personliga egenskaper som krävs är handlingskraft, ett säljande sätt och ett stort intresse för yrket.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning och har ett generöst friskvårdsbidrag.

Anställning: Tillsvidaretjänst, vi tillämpar 6 månaders provanställning 

Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2014-03-31.

Välkommen med din ansökan!