Smile Västerås söker Tandsköterska till Team Service!

Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet.

Till vår toppmoderna klinik i Västerås söker vi en Tandsköterska till Team Service. Som medarbetare i Team Service arbetar du i vår reception och är vårt ansikte utåt. Du har en huvudroll i vårt serviceteam och kontakten med våra patienter.

Arbetsuppgifter:

* Arbetet innebär att stödja de odontologiska teamen och vara vår spindel i nätet med mycket varierande uppgifter men med fokus på tidbokning, reception, kundservice via telefon och löpande administration.

* I arbetet ingår också att vid behov vara tandsköterskeresurs i odontologiskt team i sådant fall teamets ordinarie tandsköterska är frånvarande.

* Säkerställa att kliniken sköts enligt gällande hygienrutiner,utrustningen är funtkionsduglig samt aktivt arbeta i steril

Erfarenhet:

* Utbildad Tandsköterska med några års erfarenhet, erfarenhet från servicebranschen är meriterande.

* Utpräglad servicekänsla och god socialkompetens

* Flexibel person som är ansvarstagande och noggrann

Personliga egenskaper som är viktiga för tjänsten är god kommunikationsförmåga, ett strukturerat arbetssätt, handlingskraft och positivt tänkande. Vi söker en utbildad tandsköterska och ser gärna att du har erfarenhet av liknande uppgifter och ett brinnande intresse för service. Du bör ha goda datakunskaper och gärna i vårt bokningssystem OPUS.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag.

Anställning: Heltid/Tillsvidare

Arbetstid: Vardagar, varierade arbetstider från 06.30-18.20.

Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2014-03-31

Välkommen med din ansökan