Smile Västerås söker vikarierande tandhygienist

Placeringsort

Smile Västerås

Smile Västerås bedriver allmän- samt specialisttandvård på vår ljusa och fräscha klinik i Västerås. På kliniken är vi ett glatt gäng på ca 30 medarbetare. Vår klinik är utrustad med 12 behandlingsrum och ett fräscht välkomnande väntrum. Vi har egen OPG och tillgång till CBCT. Vi bedriver främst allmäntandvård men har specialistkompetens på kliniken. Allt för att kunna erbjuda Sveriges bästa tandvård.

Smile Västerås står inför en spännande utveckling där vi ska fortsätta växa och arbeta för att erbjuda Sveriges bästa tandvård. Nu söker vi en duktig tandhygienist som delar Smiles ambitioner och attraheras av att bli en del av en klinik som är på frammarsch!

Anställningsform
Vikariat. Anställning på 100% med start den 12 juni 2017 till och med den 1 juni 2018. Goda möjligheter till förlängning finns.

Tillträde
Enligt överenskommelse. Önskvärt datum för tillträde är 12 juni 2017.

Ansvarsområden
Förebyggande tandvård är en viktig del av vårt erbjudande. Som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta och i arbetet har du sedvanliga tandhygienistsuppgifter. I det kliniska arbetet behandlar du främst vuxenpatienter. Vi ser gärna att du uppskattar teamarbetets utvecklingsmöjligheter. Vi söker nu en engagerad tandhygienist som vill utvecklas inom sitt yrke och som kan bidra med energi och kompetens till kliniken.

Din erfarenhet och kompetenser
• Du är antigen nyexaminerad eller har några års erfarenhet som tandhygienist och är redo att ta nästa steg i din karriär.
• Du har god klinisk kunskap och kännedom om kariesbehandlingar och du har erfarenhet av att arbeta med både barn och vuxna.
• Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med grava parodfall samt om du har erfarenhet av journalsystemet Opus.
Din personlighet
• Du är självständig men trivs med att arbeta i team med högt ställda kvalitetsambitioner.
• Du är initiativtagande, resultatorienterad och inspireras av nya utmaningar.
• Du har en positiv inställning och god kommunikationsförmåga
Det här får du av Smile
• Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Det gäller i team, på din klinik och i hela organisationen.
• Arbeta i en platt organisation med nära till beslut.
• Arbeta långsiktig utifrån noggranna undersökningsmetoder där du är med och tittar på alla aspekter av tand- och munhälsan. Här involverar och utbildar du patienten.
• Personlig utveckling och vidareutbildning. Genom utbildningsprogrammet Smile Academy får du ta del av den stora kompetens som finns inom företaget.
• Delta i årliga kickoffer/medarbetardagar.
• Trivsel och gott kamratskap.

För mer information
Välkommen att kontakta rekryteringschef Tobias Seger på 070-541 34 91 eller tobias.seger@smile.se.

Ansökan
Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 12 mars. Ansöker gör du via vår hemsida www.smile.se. I din ansökan vill vi att du bifogar cv och personligt brev. Välkommen med din ansökan.