Smile Växjö söker Odontologiskt ansvarig

Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet.

Odontologiskts ansvarig med entreprenörsanda och kvalitetsfokus

Du blir en del av: Vill du vara med och skapa Sveriges bästa tandvård? Nu har du chansen! Till vår toppmoderna klinik i Växjö söker vi en Odontologiskt ansvarig. Som Odontologiskt ansvarig på Smile arbetar du som Tandläkare samtidigt som du har övergripande odontologiskt verksamhetsansvar för kliniken och ingår i klinikens styrgrupp. Du har lång klinisk erfarenhet och trivs med ansvar och i rollen som ledare. Vårt breda behandlingserbjudande ger dessutom goda möjligheter för dig som vill utvecklas i sin yrkesroll.

Dina arbetsuppgifter:

* Arbeta som Tandläkare i ett team om tre personer

* Ditt uppdrag blir att leda, planera och utveckla klinikens odontologiska verksamhet och kvalitet utifrån Smiles riktlinjer och värdegrund

* Planera och leda terapimöten för Tandläkare och Tandhygienister samt vara klinisk mentor för behandlare

* Utifrån Smiles affärsstrategi och värdegrund säkerställa en kvalitetsmässig vård med tyngd på kundinflytande och bemötande

* Leda förbättring-och förändringsarbete och aktivt arbeta med att säkerställa att kliniken uppfyller klinisk odontologisk kvalitet.

* Driva kompetensutvecklingsinsatser och bedöma utbildningsbehov för klinisk personal

Vi erbjuder: Vi erbjuder våra medarbetare en spännande arbetsplats där vi arbetar i sammansvetsade team för att leverera en positiv helhet. Vi har moderna lokaler, senaste tekniken och trivselfaktorn är hög. Vi tillämpar individuell lönesättning och har ett generöst friskvårdsbidrag. Delaktighet, Helhetssyn och Nytänkande är Smiles värdegrund och viktiga ingredienser i vårt recept för att skapa Sveriges bästa tandvård.

Anställning: Det är en heltidstjänst, med arbetstid vardagar mellan kl. 07.00 och 18.00.

Placeringsort: Växjö

För mer information: Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Rekryteringschef Tobias Seger, 0705-41 34 91 Tobias.Seger@smile.se. Välkommen med din ansökan! 

Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2014-03-31