Specialisttandläkare till Mälarsjukhuset

Specialisttandläkare till avdelningen för endodonti, Mälarsjukhuset i Eskilstuna

Specialisttandvården i Sörmland är en samlad verksamhet i länet och som ingår i Folktandvården Sörmland. I verksamheten arbetar 85 personer som finns placerade i Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm. Samtliga specialiteter finns representerade i länet. Vår ambition är att bli branschens mest attraktiva arbetsplats med öppet och utvecklande arbetsklimat. Tillsammans utvecklar vi Folktandvården Sörmland!

Vi är ett gäng på drygt 35 kollegor på specialisttandvården Mälarsjukhuset som tillsammans med övrig specialisttandvård i länet driver och utvecklar specialisttandvården i Sörmland. Nu söker vi dig som är specialist inom endodonti och som tillsammans med oss vill vara en del av detta. Hos oss har vi samtliga specialiteter, vilket är vår styrka och bidrar till en kreativ miljö.

Specialisttandvården, Mälarsjukhuset är en uppskattad arbetsplats med korta beslutsvägar och ett bra samarbetsklimat. Genom samlokaliseringen erbjuds obegränsade möjligheter till teamutveckling i arbetet med kollegor inom odontologi och medicin.

Nu söker vi dig som stimuleras av samarbete och som gärna arbetar i team. Du delar gärna med dig av dina erfarenheter för att utveckla vår verksamhet framåt. Du stimuleras av den kliniska vardagen och gillar utmaningar. Dina personliga egenskaper är viktiga och vi utgår från att du har specialistkompetens inom endodonti.

Som specialist inom endodonti hos oss kommer du i ditt uppdrag vid sidan av det kliniska arbetet även att vara ämnesföreträdare, sitta med i Folktandvårdens vårdutvecklingsgrupp och medverka i olika former av utbildningar.

Inom 12 mils radie från Eskilstuna bor nästan ¼ av Sveriges befolkning. Ungefär 260 000 av dessa finns i Sörmland. Eskilstuna kommun har ca 99 000 invånare. Här finns ett rikt musikliv, gott om fritidsaktiviteter och fina omgivningar. Eskilstuna har bra tågförbindelser med Västerås, Örebro och Stockholm. Tåg till Stockholm trafikeras 1 gång i timmen och tar 1 timme i restid.

Tjänsten är tillsvidare och på heltid eller enligt överenskommelse.

Du som är intresserad av tjänsten är välkommen att ringa Monika Andersson specialistchef, telefon 016 – 10 46 35, 070- 35 19 561

Facklig information lämnas av TT:s företrädare Anders Grankvist, 0150-563 90.

Vi behandlar ansökningarna löpande under ansökningstiden och därför bör du skicka din ansökan så snart som möjligt. Din ansökan skickar du senast den 16 mars till ansokan.ftv@dll.se, du kan även skicka din ansökan via post till Folktandvården Sörmland, Brunnsgatan 40, 611 32 NYKÖPING. Märk din ansökan med ref.nr: FTV14-038.