Dentsply Sirona söker marknadsorienterad Tandläkare med intresse för fortbildning och försäljning

Till rollen som Professional Service Manager söker vi på Dentsply Sirona dig som är intresserad av att bli en nyckelperson i vår nordiska organisation. Med många kontaktytor externt och internt är du både våra kunders som våra kollegors odontologiska expert inom främst prevention, restoration och endodonti. Du kommer i rollen att ansvara för att introducera våra nuvarande och kommande produkter på universiteten i Norden samt utveckla och driva utbildnings- och kurskoncept för våra kunder. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Stockholm/Skarpnäck.

(mer…)

Ledig forskarantällning på NIOM

Det er ledig fast 60 % stilling som forsker ved Nordisk Institutt for Odontologiske Materialer (NIOM). Helse- og omsorgsdepartementet har styrket NIOMs budsjett for videreutvikling av kompetansen innen klinisk materialforskning i samarbeid med de regionale odontologiske kompetansesentrene i Norge og med kliniske fagmiljøer i Norden. Stillingen er et ledd i å styrke denne kompetansen, og forskeren vil inngå i det samlede forskermiljøet ved NIOM. (mer…)

Ett av de roligaste jobben i Tandvårds-Sverige

Jag heter Ann-Charlotte Sundelin. Vid årsskiftet blir jag ny tandvårdsdirektör i Folktandvården Västra Götaland. Nu letar jag efter dig som vill bli vår nya tandvårdschef för specialisttandvård, forskning och grundutbildning. (mer…)